Editoriale

Informatii piata

 • Despre evaluarea performantei investitiei bursiere

  Alin Brendea / 10.09.2021 18:33:43

  Pentru cei care investesc, masurarea reusitei actului investional este una dintre preocuparile importante. Am castigat, am pierdut? Cat anume? Cum ma plasez fata de ceilalti investitori? Intrebari ce par firesti pentru a masura succesul fiecarei investitii.

 • La ce ne asteptam in aceasta toamna pe bursa locala?

  Alin Brendea / 03.09.2021 18:52:37

  Implacabil, am depasit si vara acestui an. Traditional considerata o perioada lipsita de dinamism, presarata cu vacantele specifice sezonului estival, aceasta vara a fost una pozitiva pentru piata bursiera locala. Cresterea indicilor bursieri cu circa 10%, noile listari sau dinamismul pietei Aero au fost elemente care au animat viata investitorilor bursieri.

 • Tendintele bursiere ale acestui an

  Alin Brendea / 20.08.2021 17:02:30

  Ne apropiem de finalul celei de a doua treimi a anului curent. Bursa locala se mentine pe un trend ascendent, raliindu-se evolutiilor internationale. Desi la nivelul lichiditatii bursiere inregistram un puternic recul (estival, ar fi cea mai convenabila explicatie), corectiile cresterilor semnificative, din acest an, se amana.

 • Castigatorii pandemiei

  Alin Brendea / 23.07.2021 18:42:18

  In asteptarea rezultatelor financiare semestriale avem ragazul necesar pentru a concluziona asupra unei perioade, cu siguranta, memorabile a pietei bursiere. Anul scurs, intre jumatatea lui 2020 si cea a anului curent marcheaza, probabil, schimbarea paradigmei pietelor financiare.

 • Ce face bursa in semestrul doi?

  Alin Brendea / 09.07.2021 18:16:52

  O intrebare simpla cu un raspuns incert. Dupa cum Warren Buffet – celebrul investitor, recunostea ca ”nu stie ce va face maine piata” tot asa, nu putem avea pretentia vreunui raspuns imuabil la aceasta intrebare. Insa, putem sa studiem contextul in care piata se afla, pentru a evalua sansele de crestere sau de scadere.

Pagina

inchide