De ce noi

Cine suntem

Intr-o lume a globalizarii entitatile tind sa se confunde, sa presteze servicii fara personalitate, iar consumatorii sa primeasca servicii diferentiate doar la nivel de marketing.

Abordarea personalizata ramane o expresie frumoasa pentru pliantele de prezentare.


La Prime Transaction iubim sa fim conservatori din punctul de vedere al relatiei cu clientii nostri. Nu tintim ca abordarea noastra sa fie una standardizata. Incercam mai intai sa aflam daca si cum putem colabora cu un client.


Iti recomandam, mai ales daca experienta ta investitionala este limitata, sa faci primii pasi in domeniul bursier asistat de entitati verificate pe parcursul anilor, prin relatiile de afaceri cu sute si sute de investitori. 


Prestarea serviciilor financiare, spre deosebire de alte tipuri de servicii, trebuie sa contina mai mult din doua componente: incredere si confort. Increderea ca ai alaturi un profesionist si confortul pasilor corecti facuti in domeniul investitiilor. Ne straduim sa oferim aceste doua atribute relatiilor pe care le avem cu clientii societatii.


Credem ca un prim contact calitativ cu piata investitiilor bursiere este definitoriu daca asistam la inceputul unui lung drum de succes si nu doar la un episod singuratic. De aceea iti oferim intreaga deschidere pentru a afla informatii verificate si adecvate despre domeniul bursier. Cei peste 23 de ani de experienta in relatia investitor-broker, accesul facil si sigur la toate instrumentele listate la Bursa de Valori Bucuresti, posibilitatea de a te implica total in administrarea propriului portofoliu sau de a ne mandata pe noi, fac din Prime Transaction un loc perfect pentru a incepe periplul tau in lumea investitiilor.


Deviza noastra "good people, good money” sintetizeaza filozofia noastra de afaceri. Dorim, fie ca vom colabora sau nu, ca intalnirea cu noi sa ramana o experienta placuta. 


inchide