Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

20.09.2019

 • BVB BET isi continua avansul, dar lichiditatea revine sub media anuala

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si-au extins evolutia pozitiva din aceasta saptamana in penultima sedinta de tranzactionare, in care BET a urcat cu 0,49% la 9.358,82 de puncte, un nou maximum, iar toate celelalte opt cosuri de actiuni au marcat cresteri la nivelul cotatiilor.
  Dupa ce volumele tranzactionate au crescut considerabil in sedinta precedenta, rulajul de ieri a revenit sub med...

  mai mult

19.09.2019

18.09.2019

 • BVB Rulajul se ridica peste media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a situat la 47,07 milioane de lei (9,94 milioane de euro), suma atat peste media zilnica a anului, de 40,84 milioane de lei cat si peste cea din sedinta anterioara, cand in piata principala a bursei noastre au fost consemnate transferuri de 24,2 milioane de lei.
  In raportul zilnic al companiei, brokerii de la Prime Tra...

  mai mult

17.09.2019

16.09.2019

 • BVB In contrast cu pietele externe, indecizia persista la bursa locala

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Vineri a fost marcata o noua sedinta apatica de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), indecizia permitand indicilor numai oscilatii marginale intr-o zi in care valoarea transferurilor a fost de 28,47 milioane de lei, sub media zilnica din acest an, de 40,91 milioane de lei. Doar pe trei simboluri au fost inregistrate transferuri ce au depasit pragul de un milion de lei.
  BET, referint...

  mai mult

13.09.2019

 • BVB Apatia continua la bursa

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Letargia ce a cuprins Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in ultimele doua saptamani a continuat si in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu oscilatii marginale ale indicilor si o valoare a transferurilor de 4,86 milioane de euro, sub media zilnica a acestui an, de 8,65 milioane de euro.
  BET, reperul pietei noastre de capital a coborat cu 0,07%, pana la 9.221,69 de puncte, in timp ce ind...

  mai mult

10.09.2019

 • SUPLIMENT TRANSELECTRICA / SIMION TIHON, PRIME TRANSACTION: "Evolutia titlurilor TEL - perfect corelata cu rezultatele companiei"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   TEL

  ___
  Actiunile Transelectrica (TEL) au marcat, de la inceputul anului 2014 si pana in prezent, doua etape distincte, respectiv o perioada de crestere pana in prima parte a lui 2017, care a fost urmata de un declin al cotatiei ce se prelungeste pana in prezent.
  Practic, in intervalul 30 decembrie 2013 - 1 martie 2017, pretul actiunii transportatorului de energie electrica la Bursa de Valori Bucuresti...

  mai mult

 • BVB O noua zi cu oscilatii reduse la bursa locala

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  O noua sedinta cu oscilatii negative minore ale cotatiilor bursiere s-a derulat ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), investitorii marcand o revenire usoara in piata, in conditiile in care, in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, rulajul a fost de 26,57 milioane de lei, peste volumele din ultimele doua zile bursiere, dar sub valoare medie zilnica din acest an.
  Fluctuatiile au fost red...

  mai mult

 • De ce sunt tot mai putini investitori la Bursa? Mai intereseaza pe cineva?

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  Numarul din ce in ce mai scazut de investitori de la bursa romaneasca se traduce in reducerea accentuata a lichiditatii si prin urmare diminueaza sansele ca bursa de la Bucuresti sa fie promovata in curand de la categoria de piata de frontiera la una emergenta.

  mai mult

Pagina

inchide