Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

14.05.2021

 • BVB Corectia OMV Petrom trage BET in teritoriul negativ

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET, reperul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri la 11.616,88 puncte, in scadere cu 1,24% fata de inchiderea de miercuri, pe fondul corectiei ex-dividend de 7,4% a actiunilor OMV Petrom (SNP), intr-o sesiune in care valoarea tranzactiilor a urcat la 47,15 milioane de lei.
  Actiunile SNP au coborat pana la 0,4380 lei/titlu dupa ce au deschis sedin...

  mai mult

13.05.2021

 • BVB BET - din maxim in maxim

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat sesiunea de tranzactionare de ieri la 11.763,07 puncte, un nou maxim istoric, intr-o zi cu aprecieri in pietele europene.
  In Statele Unite, dupa doua ore de la deschiderea zilei bursiere, indicii aveau o scadere medie de 1%, in conditiile in care inflatia pentru luna aprilie a marcat cel mai accelerat ritm de crestere din ultimii 12 ani...

  mai mult

12.05.2021

 • BVB Tranzactii de numai 41 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 41 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului, de circa 70 de milioane de lei.
  Spre deosebire de scaderile din pietele externe, indicii de la BVB au avut preponderent cresteri, sapte din cele noua cosuri de la actiuni ale pietei noastre incheind ziua la un nivel superior celui de luni. Dupa van...

  mai mult

11.05.2021

 • BVB Nou record istoric pentru BET

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut un inceput de saptamana pozitiv, intr-o zi in care majoritatea pietelor europene au avut scaderi relativ reduse.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 0,67%, la 11.669,02 puncte, un nou maxim istoric.
  BET-XT, ce reflecta parcursul celor mai tranzactionate 25 de titluri de la bursa n...

  mai mult

10.05.2021

 • BVB Cresteri pentru indici, pe un rulaj sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au crescut in sedinta de tranzactionare de vineri, in ton cu aprecierile din pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 0,75%, la 11.591,48 puncte, un nou maxim istoric. Indicele financiar BET-FI a avut un avans de 0,82%, pana la 49.300,53 puncte, in timp ce indicele extins...

  mai mult

07.05.2021

05.05.2021

 • BVB Tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania au dat jumatate din rulaj

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au apreciat, in sesiunea de tranzactionare de ieri, in contrast cu scaderile din pietele europene.
  Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu exceptia SIF-urilor, a incheiat sedinta de tranzactionare la 11.462,3 de puncte, un nou maxim istoric. Indicele compozit BETPlus a avu...

  mai mult

28.04.2021

 • BVB Tranzactii de 80,8 milioane lei, peste cele din sedinta anterioara

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 80,85 milioane lei, peste cea din sedinta anterioara, de 59,6 milioane lei, cel mai mare aport, de 30,6 milioane lei, venind din parte schimburilor cu titlurile Fondul Proprietatea (FP). Actiunile fondului inchis de investitii au incheiat ziua a 1,71 lei, in crestere cu 1,18%.
  In contrast cu scaderil...

  mai mult

27.04.2021

 • BVB BET - aproape neclintit in prima sedinta a saptamanii

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii generali ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut oscilatii minore in prima sesiune de tranzactionare a saptamanii, intr-o zi cu aprecieri in pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 0,01%, la 11.213,75 puncte, in timp ce indicele extins BET-XT, ce include cele mai tranzactionate 25 de titluri de...

  mai mult

Pagina

inchide