Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

06.07.2020

03.07.2020

 • BVB Lichiditate de 21,8 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Bursa de Valori Bucuresti a avut o noua sesiune cu rulaje modeste, in sedinta de ieri valoarea tranzactiilor ridicandu-se la 21,81 milioane de lei, atat sub cea din ziua precedenta, de 22,78 milioane de lei cat si sub media zilnica a anului, de circa 50,57 milioane de lei.
  Indicele BET, al celor mai tranzactionate actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a scazut cu 0,31%, in contextul corecti...

  mai mult

01.07.2020

 • BVB Rulajul ramane sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 24,8 milioane de lei, peste cea din sedinta anterioara, de 16,2 milioane de lei, dar sub media zilnica a anului, de 51,04 milioane de lei, marcand o noua sesiune cu rulaj scazut.
  Indicele BET, cel celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, a avut o crestere de 0,39%, ...

  mai mult

30.06.2020

 • BVB Lichiditate de numai 16 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au apreciat in sedinta de tranzactionare de ieri, evolutie in ton cu cea din pietele europene, care au avut in ansamblu un debut de saptamana pozitiv si a celor din Statele Unite, ce afisau cresteri, in prima parte a sedintei de tranzactioare.
  BET, cel celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor,...

  mai mult

29.06.2020

 • INCEPAND DE ASTAZI, Actionarii Avioane Craiova pot subscrie in cadrul majorarii de capital

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   AVIO

  ___
  Actionarii Avioane Craiova (AVIO) pot subscrie, incepand de astazi, in cadrul operatiunii de majorare de capital a companiei cu cel mult 7,817 milioane de lei, ceea ce presupune emiterea a maxim 3,126 milioane de titluri, la pretul de 2,5 lei/unitate, conform raportarii efectuate de emitent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), la finele saptamanii trecute.
  Operatiunea de piata, ce a fost aprobata ...

  mai mult

 • BVB Scaderi la BVB si in pietele internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi, in saptamana tocmai incheiata, intr-o miscare de continuare a corectiei trendului ascendent dezvoltat de cotatii dupa caderile din perioada februarie-martie a acestui an, cauzate de vanzarile masive declansate de raspandirea pandemiei de Covid-19 pe intregul glob.
  Indicele BET, ce include cele mai tranzactionate saptesprezece actiuni...

  mai mult

26.06.2020

 • BVB Rulaj de 24,1 milioane lei, sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au depreciat in sedinta de tranzactionare de ieri, in contrast cu avansurile din pietele europene si cele din Statele Unite, care cunosteau cresteri, in prima parte a sesiunii bursiere.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a coborat cu 0,98%, in timp ce BET-XT, ce reflecta evolutia celor mai tranzactiona...

  mai mult

24.06.2020

Pagina

inchide