Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

22.10.2018

 • Aprecieri marginale pentru sapte dintre indicii bursei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  *Rulaj de 39,86 milioane de lei
  Sapte dintre cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au terminat ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii usor in teritoriul pozitiv, in contextul in care lichiditatea inregistrata vineri, de 39,86 milioane de lei, s-a apropiat de valoarea medie zilnica din acest an, de circa 40,6 milioane de lei.
  Peste o treime din valoarea tranzactiilor inregis...

  mai mult

17.10.2018

 • Petrom, plus 17% in ultima luna, la maximul din 2015 incoace la bursa. Mai are combustibil?

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   SNP

  ___
  Petrom se tranzactioneaza la bursa de la Bucuresti la maximul din 2015 incoace dupa un avans de 17% in ultima luna, de patru ori peste cresterea indicelui BET, in contextul in care investitorii se asteapta la o dinamica buna a rezultatelor pe T3/2018, determinata si de evolutia pretului petrolului.

  mai mult

 • BVB Toti indicii in crestere, in ton cu cei europeni

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Sedinta de tranzactionare de ieri a fost marcata de aprecieri ale tuturor indicilor bursei, evolutie in ton cu tabloul pietelor europene si deschiderea celor de peste ocean.
  Lichiditatea inregistrata a fost de 84,63 milioane de lei, cu mult peste media zilnica din acest an, de 40,6 milioane de lei, circa jumatate din rulajul inregistrat ieri (54,2%) fiind dat prin trei tranzactii de tip "deal", ...

  mai mult

15.10.2018

 • BVB O treime din rulaj, asigurat de Banca Transilvania

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Cinci dintre cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au terminat ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii in teritoriul pozitiv, in contextul in care lichiditatea inregistrata vineri, de 36,9 milioane de lei, a continuat sa se mentina sub media zilnica din acest an, de circa 40,5 milioane de lei.
  Peste o treime din rulaj a fost dat de tranzactiile cu titluri Banca Transilvania (...

  mai mult

10.10.2018

 • BVB Aprecieri minore pentru opt dintre indicii bursei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  *Rulaj de doar 22,3 milioane de lei

  Opt dintre cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in usoara crestere, in contextul unei lichidati de numai 22,3 milioane de lei, cu putin peste jumatatea mediei zilnice a acestui an, de circa 40,7 milioane de lei.
  In raportul zilnic al societatii, echipa de la Prime Transaction detaliaza imaginea d...

  mai mult

09.10.2018

 • BVB Lichiditatea ramane la cote de avarie

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Peste 44% din valoarea tranzactionata realizata cu actiunile Banca Transilvania
  * Scaderi pe linie pentru indicii bursei

  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a avut un debut anost de saptamana, rulajul consemnat ieri fiind de numai 14 milioane de lei, valoare reprezentand circa o treime din media acestui an, de 40,7 milioane de lei, dupa ce, in toate zilele bursiere din s...

  mai mult

 • Bursa de la Bucuresti este la maxim istoric dupa indicele BET-TR

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  Indicele bursier BET-TR, care reflecta atat evolutia pretului ac­tiunilor din prima liga bursiera de la Bucuresti, cat si dividendele oferite de acestea, este la maximul istoric de circa 12.400 de puncte pe fondul unei politici generoase de dividende, dar si ca urmare a disiparii temerilor cu privire la masurile legislative cu impact negativ pe piata de capital.

  mai mult

08.10.2018

 • BVB Aprecieri pe linie pentru indicii bursei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditate de doar 21,7 milioane de lei
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat ultima zi a saptamanii de tranzactionare in crestere, in contextul in care lichiditatea inregistrata, de 21,7 milioane de lei, a continuat sa se mentina cu mult sub media zilnica din acest an, de circa 41,2 milioane de lei.
  Brokerii de la Prime Transaction au detaliat, in raportul zilnic al societ...

  mai mult

 • ALIN BRENDEA, PRIME TRANSACTION: "Exista premise pentru cresterea pietei, pana la finalul anului"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * "Perspectiva intrarii fondurilor de investitii eligibile pentru categoria pietelor emergente poate deveni, de anul urmator, principalul vector de crestere al bursei noastre", potrivit domnului Brendea

  Exista premise importante pentru cresterea preturilor celor mai importante actiuni tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), pana la finalul acestui an, sustine Alin Brendea, director...

  mai mult

05.10.2018

 • BVB Rulajul se mentine sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  *Declin de 0,17% pentru BET-FI

  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de joi, aprecieri marginale pentru opt dintre cei noua indici, singura scadere fiind consemnata de BET-FI , al celor cinci SIF-uri, plus Fondului Proprietatea (FP), care a coborat cu 0,17%.
  Rulajul zilei bursiere a fost de doar 23,5 milioane de lei, in apropierea ce...

  mai mult

Pagina

inchide