Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

06.02.2023

 • BVB Final "verde" de saptamana

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri in ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii, intr-o zi fara directie clara in pietele europene. Indicele BET, ce capteaza dinamica celor mai lichide 20 de actiuni ale pietei noastre, a avut un avans de 0,13%, la 12.276 de puncte, in timp ce indicele compozit BETPlus s-a apreciat cu 0,09%, la 1.833 puncte.
  Valoarea tranzactiilor s-a ...

  mai mult

03.02.2023

 • BVB Cresteri pentru indici, in ton cu dinamica pietelor europene

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au urcat in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu evolutia pietelor europene. Indicele BET, ce capteaza dinamica celor mai lichide 20 de actiuni ale pietei noastre, a avut un avans de 0,76%, la 12.260 de puncte, in timp ce indicele compozit BETPlus s-a apreciat cu 0,75%, la 1.832 puncte.
  Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 41,1 milioane de ...

  mai mult

02.02.2023

 • BVB Tranzactii de numai 19 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 19,2 milioane de lei, sub media zilnica a anului, de 33,6 milioane de lei, in conditiile in care prin piata "deals" nu a fost derulat niciun schimb.
  Majoritatea indicilor au avut cresteri, intr-o zi fara o directie clara in pietele europene, care au asteptat ultima decizie a Rezervei Federale privind rat...

  mai mult

30.01.2023

 • BVB Scaderi pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi, in ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii, intr-o zi fara directie in pietele europene. Indicele compozit BETPlus s-a depreciat cu 0,35%, la 1.821 de puncte, scadere similara cu cea a indicelui BET, fanionul bursei noastre, care a incheiat sedinta de vineri la 12.186 de puncte.
  Valoarea tranzactiilor a fost de numai 28,9 mili...

  mai mult

27.01.2023

 • Cresteri pentru majoritatea indicilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu evolutiile pietelor europene. Indicele compozit BETPlus s-a apreciat cu 0,35%, la 1.827 de puncte, in timp ce indicele BET, ce capteaza dinamica celor mai lichide 20 de actiuni ale pietei noastre, a avut un avans de 0,37%, pana la 12.228 de puncte.
  Valoarea tranzactiilor a fost de numai 30,...

  mai mult

26.01.2023

 • BVB Tranzactii de numai 30,6 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului trecut

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 30,6 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului, de 95 milioane de lei, 85% din schimburi fiind realizate cu actiuni.
  Indicii au avut oscilatii reduse, intr-o zi cu scaderi in pietele europene. Indicele BET, ce reflecta dinamica celor mai lichide 20 de titluri ale bursei noastre, a urcat cu 0,03...

  mai mult

23.01.2023

 • Scaderi pentru indici, in contrast cu dinamica pietelor europene

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de vineri, in contrast cu aprecierile din pietele europene. Indicele BET, ce reflecta dinamica celor mai lichide 20 de titluri ale bursei noastre, a coborat cu 0,12%, la 12.076 de puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, s-a depreciat cu 0,11%, pana la 2.29...

  mai mult

19.01.2023

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri in sesiunea de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, in ton cu dinamica pietelor europene. Indicele compozit BETPlus a urcat cu 0,97%, la 1.806 puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, a crescut cu 0,98%, pana la 2.299 de puncte.
  Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la numai 29,3 m...

  mai mult

18.01.2023

 • Tranzactii de numai 27,4 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului trecut

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 27,4 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului trecut, de circa 95 milioane lei, in conditiile in care prin piata "deals" nu a avut loc niciun schimb.
  Indicii au avut inchideri mixte, in ton cu dinamica pietelor europene. Indicele BET, al celor mai lichide 20 de titluri ale bursei noastre, a av...

  mai mult

16.01.2023

 • PRIME TRANSACTION: "Tranzactii de 4,78 milioane euro, cel mai mic rulaj din acest an"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate vineri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 23,6 milioane de lei, sub media zilnica a anului trecut, de de circa 95 milioane lei, in conditiile in care prin piata "deals" nu a avut loc niciun schimb.
  Indicii au avut scaderi, in contrast cu aprecierile din pietele europene. Indicele compozit BETPlus s-a depreciat cu 0,99%, la 1.828 de puncte, in ...

  mai mult

Pagina

inchide