Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

28.10.2020

 • BVB Aprecieri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri pe linie in sedinta de tranzactionare de ieri, in contrast cu scaderile din pietele europene, in conditiile in care indicele pan-european STOXX 600 afisa, la ora 18:30, o depreciere de 0,81%.
  In piata noastra, indicele compozit BETPlus a avut o apreciere de 0,38%, la 1.314,51 de puncte, in timp ce indicele BET-XT, ce reflecta parcursul ce...

  mai mult

27.10.2020

 • BVB Debut negativ de saptamana pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, intr-un context cu deprecieri semnificative in pietele europene, marcat de impunerea unor noi restrictii in Spania si Italia, pentru diminuarea raspandirii pandemiei de Covid-19.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un recul ...

  mai mult

23.10.2020

 • BVB O banca cat o jumatate de bursa

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Aproape jumatate din valoarea totala a tranzactiilor de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), de 23,45 milioane de lei, a fost asigurata de schimburile cu actiunile Banca Trasilvania (TLV), cea mai bine clasata companie de la BVB atat in indicele MSCI Frontier Markets, cat si in indicii de piete emergente a FTSE Russell.
  Titlurile institutiei de credit din Cluj au cumulat un rulaj de 11,25...

  mai mult

21.10.2020

20.10.2020

 • BVB BET incepe saptamana fara miscari importante, pironit la nivelul din ultimele doua saptamani

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Referinta BET a inceput saptamana de tranzactionare fara miscari importante, indicele principal al pietei noastre fiind pironit la nivelul la care s-a situat de principiu in ultimele doua saptamani. Per total, sapte din cei noua indici au incheiat prima sedinta bursiera fara oscilatii mari, in timp ce BET-FI (-0,84%) si BET-NG (+0,41%) fiind singurii care au facut nota discordanta. Sase din cele n...

  mai mult

19.10.2020

 • ANALIZA SAPTAMANALA Perioada de lichiditate scazuta continua la BVB

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut evolutii mixte saptamana trecuta, pe fondul unei lichiditati reduse, in toate cele cinci sesiuni bursiere valoarea tranzactiilor fiind sub media zilnica a acestui an.
  BET, indicele fanion al pietei noastre, ce cuprinde cele mai tranzactionate saptesprezece actiuni, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 0,38%, la 8.874,99 puncte, in timp ce BET-XT, ca...

  mai mult

16.10.2020

 • BVB Scaderi pe linie pentru indici, in ton cu deprecierile din pietele internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sedinta de ieri, intr-o zi cu declinuri importante in pietele europene, marcate de noi masuri de restrictii pentru limitarea raspandirii pandemiei de Covid-19 si de sansele tot mai reduse pentru un nou pachet de stimulare economica in Statele Unite, inainte de alegeri.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la B...

  mai mult

14.10.2020

 • BVB Rulaj de circa 30 milioane lei, sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din sesiunea de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 29,67 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului, de circa 66 milioane de lei.
  Indicii au avut scaderi pe linie, BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, avand un recul de 0,12%, la 8.877,11 puncte, in timp ce BET-XT, ce cuprinde ce...

  mai mult

Pagina

inchide