Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

21.09.2020

 • BVB Tranzactii de 571 milioane lei, de peste opt ori mai mult decat media zilnica

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Ultima zi a pietei noastre de capital in categoria celor de frontiera conform FTSE Russell a fost marcata de o valoare a tranzactiilor de 571,49 milioane de lei, de peste opt ori mai mare decat media zilnica a acestui an, de circa 66,77 milioane de lei, aproape jumatate din rulaj (48,8%) fiind asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania (TLV).
  Valoarea transferurilor cu titlurile ins...

  mai mult

18.09.2020

 • BVB Rulajul - marcat de inregistrarea vanzarii de actiuni Petrom, de catre Fondul Proprietatea

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost marcata de inregistrarea in sistemul bursier de tranzactiei prin care Fondul Proprietatea (FP) a vandut, printr-o oferta de plasament privat accelerat, 1,7 miliarde de actiuni OMV Petrom (SNP), echivalentul a 3% din grupul petrolier.
  Operatiunea a fost realizata la 0,33 lei/titlu, ceea ce a ridicat valoa...

  mai mult

16.09.2020

 • BVB Bursa locala continua raliul prilejuit de apropierea trecerii la statutul de piata emergenta

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Bursa locala a continuat ieri raliul prilejuit de apropierea zilei de 21 septembrie, data trecerii efective la statutul de piata emergenta secundara. Toti indicii au incheiat cea de-a doua sedinta a saptamanii in teritoriul pozitiv, indicele reprezentantiv BET marcand a patra zi la rand pe plus. Actiunile Bancii Transilvania (TLV) au cumulat cele mai mari transferuri ieri, insa cotatia a facut o p...

  mai mult

15.09.2020

 • BVB Debut pozitiv de saptamana la BVB

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut un start de sapamana pozitiv, opt din cele noua cosuri de actiuni ale pietei noastre incheind ziua bursiera in crestere, intr-o zi preponderent negativa pentru pietele europene.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un avans de 0,71%, la 9.368,12 puncte, in timp ce indicele extins BET-XT, ce grupe...

  mai mult

14.09.2020

 • BVB BET - la un nou maxim de la declansarea pandemiei de Covid-19

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au marcat cresteri in ultima sedinta de tranzactionare a saptama­nii, intr-o zi cu inchideri mixte in pietele europene-.
  Indicele fanion BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, s-a apreciat cu 1,56%, la 9.301,73 puncte, un nou maxim de la declansarea pandemiei de Covid-19, in timp ce indicele extins BET-XT, c...

  mai mult

09.09.2020

 • BVB Aproape jumatate din rulaj - dat de tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, spre deosebire de scaderile din pietele europene si cele din Statele Unite, care in primele ore de tranzactionare isi continuau declinul inceput saptamana trecuta.
  Indicele compozit BETPlus a avut o crestere de 0,56%, in timp ce indicele BET-XT, ce reflecta evolutia celor mai li...

  mai mult

08.09.2020

 • BVB Debut pozitiv de saptamana pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Majoritatea indicilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat in crestere prima saptamana de tranzactionare a saptamanii, in ton cu evolutiile pietelor de actiuni din Europa.
  Valoarea tranzactiilor a fost de 30,07 milioane de lei, sub media zilnica a acestui an, de 59,21 milioane de lei, in conditiile in care, prin piata «deal» nu a fost realizata nicio tranzactie.
  In rapo...

  mai mult

07.09.2020

 • BVB Sesiune negatitva pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii in scadere, intr-o sesiune cu scaderi pentru pietele europene.
  In Statele Unite, la trei ore dupa deschiderea sedintei bursiere, indicii majori afisau scaderi de peste 1,5%, dupa ce, cu o zi in urma, sectorul tehnologiei din S&P 500 suferise cel mai mare declin de o zi, din m...

  mai mult

04.09.2020

 • BVB BET - la maximul de dupa caderea din februarie-martie

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat cresteri in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi in care BET, cosul de actiuni fanion al pietei noastre, a urcat la 9.055,33 puncte, maximul atins dupa caderea din februarie-martie, cauzata de valul de vanzari dat de perspectivele percepute de investitori privind economia, odata cu extinderea pandemiei de Covid-19...

  mai mult

02.09.2020

 • BVB Tranzactii de 78 milioane lei, peste media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut oscilatii relativ reduse in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi fara directie clara in pietele europene.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, s-a apreciat cu 0,14%, la 9.009,43 puncte, in timp ce BET-XT, ce urmareste traseul celor mai tranzactionate actiuni ale bursei noastre a avut o crestere ...

  mai mult

Pagina

inchide