Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

20.10.2017

 • BVB Prime Transaction: "Titlurile Fondul Proprietatea au asigurat peste 30% din rulajul zilei"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   FP

  ___
  Sedinta din penultima zi de tranzactionare a saptamanii a inregistrat o lichiditate de 32,82 milioane de lei, mai mare decat cea inregistrata miercuri, de 31 milioane de lei, dar sub media zilnica a acestui an, de aproape 48 de milioane de lei, in conditiile in care piata a suferit o scadere generalizata.
  Iese in evidenta aprecierea de 165% a titlurilor Amonil (AMO), in conditiile in care, pentr...

  mai mult

18.10.2017

 • Simion Tihon, Prime Transaction: Ma astept la un final de an bun pe bursa

  WALL-STREET.RO - PIETE DE CAPITAL   

  ___
  Dupa un trimestru 3 destul de volatil, finalul anului ar trebui sa fie unul bun pe piata de capital, cu o revenire a indicelui BET in zona valorii de 8.500 de puncte, zona de maxime, considera Simion Tihon, broker la Prime Transaction. Acesta se asteapta sa vada o recuperare a sectoarelor care au avut cel mai mult de suferit in ultimele luni, din cauza instabilitatii fiscale si a diferitelor declaratii, cum este cel bancar.

  mai mult

 • BVB Lichiditatea se mentine sub media acestui an

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Dupa evolutia mixta de luni a indicilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB), sedinta de tranzactionare de ieri a fost marcata de cresterea generala a pietei, in contextul unui rulaj de aproape 24 milioane de lei, jumatate din valoarea medie inregistrata in acest an.
  "Impact Developer & Contractor" (IMP) a condus clasamentul celor mai bune evolutii de la BVB, cu un avans de 3,04%, in contextul i...

  mai mult

17.10.2017

 • BVB Scadere de 0,25% pentru BET-NG

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Saptamana de tranzactionare a debutat cu un rulaj de 32,54 milioane de lei, superior celui inregistrat vineri, de circa 23 milioane de lei, in contextul in care cinci dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat scaderi minore, doar BET-NG suferind o depreciere mai mare de 0,1%.
  Brokerii de la "Prime Transaction" au detaliat, in raportul zilnic al companiei, comportamentul de i...

  mai mult

11.10.2017

 • BVB Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 9,78 milioane euro

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, o lichiditate de 44,73 milioane de lei (9,78 milioane euro), mai mare decat cea inregistrata luni (20 de milioane de lei).
  Brokerii de la "Prime Transaction" noteaza, in raportul zilnic al companiei: " Indicii au avut din nou evolutii mixte, cu crestere de 0,20% pentru indicele BET si un minu...

  mai mult

09.10.2017

 • BVB Rulajul a scazut la 6,8 milioane euro in ultima sedinta a saptamanii

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, o lichiditate de 31,4 milioane de lei (6,8 milioane de euro), sub rulajul de joi (8,6 milioane de euro), in contextul in care indicii bursieri au incheiat in teritoriu pozitiv.
  Brokerii de la "Prime Transaction" noteaza, in raportul de specialitate al companiei: "Piata a crescut astazi (vineri,...

  mai mult

06.10.2017

 • BVB Rulaj de 8,6 milioane euro pe bursa locala, sub media anuala

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, o lichiditate de 39,2 milioane de lei, sub media zilnica a acestui an (49,1 milioane lei), in contextul in care sase din indicii bursieri au incheiat in teritoriu pozitiv.
  Brokerii de la "Prime Transaction" noteaza, in raportul de specialitate al companiei: "Indicii au avut evolutii mixte astazi (ieri, n....

  mai mult

04.10.2017

 • BVB BET-NG, singurul indice in crestere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si-a continuat scaderea in sedinta de tranzactionare de ieri, singurul indice ce s-a apreciat fiind BET-NG, ce a marcat un plus de 0,13%. Rulajul inregistrat a fost de doar 20,19 milioane de lei, inferior celui din sedinta de luni, de 23,4 milioane de lei.
  In raportul zilnic al societatii de brokeraj Prime Transaction se noteaza: "Piata a rama...

  mai mult

03.10.2017

02.10.2017

 • BVB Aproape 40% din lichiditate, realizata cu actiunile "Electrica"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   EL

  ___
  Ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii trecute a fost marcata de scaderea tuturor indicilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB), cea mai mica depreciere, de 0,02%, fiind consemnata de BET-FI. Rulajul inregistrat a fost de 68,06 milioane de lei (14,8 milioane de euro), peste valoarea medie a acestui an, de 49,5 de milioane de lei, aproape 40% (37,6%) din lichiditate fiind realizata cu titluril...

  mai mult

Pagina

inchide