Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

22.02.2019

 • Finante personale. Cat de importanta este nationalitatea capitalului unei companii in strategia de investitii la Bursa

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  Nationalitatea capitalului, strain sau romanesc, al unei companii listate tinde sa aiba o importanta tot mai scazuta in strategia de investitii, pe masura ce globalizarea uniformizeaza atat comportamentul investitional, cat si instrumentele de acces la aceste titluri de capital, considera analistii.

  mai mult

 • BVB Cresteri pe linie pentru indicii bursei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate in penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii s-a situat la 44,48 milioane de lei, sub valoarea medie inregistrata in acest an, de circa 49,68 milioane de lei, circa 30% din rulajul inregistrat ieri fiind dat de cele cinci transferuri realizate prin piata "deal".
  Cel mai important schimb derulat prin aceasta piata, in suma de 9,31 milioane de lei, a fost re...

  mai mult

20.02.2019

 • Rulajul continua sa scada la BVB

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt dintre cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de ieri in scadere, in contextul in care rulajul zilei de ieri a fost anemic, de doar 3,81 milioane de euro, sub valoarea din sedinta precedenta, dar si sub valoarea medie zilnica consemnata in acest an, de 10,9 milioane de euro, in conditiile in care piata s-a tranzactionat in teritoriul negativ pe toata durata sed...

  mai mult

19.02.2019

 • BVB Rulaj de doar 25 milioane de lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Prima sedinta de tranzactionare a saptamanii la Bursa de Valori Bucuresti a fost caracterizata de o lichiditate redusa, de doar 25,83 milioane de lei, sub cea zilnica a acestui an, de circa 51,47 milioane de lei, in contextul in care din cadrul indicelui BET, Nuclearelectrica (SNN) este singurul emitent al carei cotatii a inregistrat o depreciere, de 0,64%.
  La nivelul cotatiilor cosurilor de acti...

  mai mult

18.02.2019

 • BVB Rezultatele financiare pozitive duc indicii BVB pe plus

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii a fost de 62,89 milioane de lei, nivel situat atat peste rulajul inregistrat in sedinta precedenta, de 41,4 milioane de lei, cat si peste media zilnica consemnata in acest an, de 52,4 milioane de lei, in conditiile in care mai multi emitenti au raportat vineri rezultate financiare preliminare preponderent pozitive.
  Actiuni...

  mai mult

15.02.2019

 • BVB Lichiditate de aproape 9 milioane de euro

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Rulajul inregistrat in penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 8,73 milioane de euro, sub valoarea medie zilnica a acestui an, de 11,05 milioane de euro, in conditiile in care prin piata "deal" nu a fost inregistrat niciun transfer.
  In raportul zilnic al casei de brokeraj, echipa de la Prime Transaction a notat: "Indicii au inregistat scaderi...

  mai mult

13.02.2019

 • BVB Peste 60% din rulaj dat de oferta SIF Oltenia

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a iesit in evidenta in sedinta de ieri prin inregistrarea ofertei de cumparare de actiuni derulata de SIF Oltenia (SIF5) in perioada 28 ianuarie - 8 februarie, pentru 3,3822% din capitalul societatii de investitii financiare, valoarea operatiunii fiind de 49,06 milioane de lei, ceea ce reprezinta circa 63% din rulajul total consemnat in cea de-a ...

  mai mult

12.02.2019

 • BVB Banca Transilvania a asigurat aproape doua treimi din rulaj

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat prima sedinta de tranzactionare a saptamanii puternic in teritoriul negativ, in contextul in care declaratiile de duminica seara ale consilierului guvernamental Darius Valcov cu privire la taxa pe active aplicata bancilor a avut un impact sever asupra cotatiilor institutiilor de credit listate la BVB, dar si asupra pietei, in ansamblu....

  mai mult

11.02.2019

Pagina

inchide