Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

24.03.2017

 • BVB Majoritatea indicilor si-au continuat scaderea, pe un rulaj de 8,9 milioane euro

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Cinci dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de 40,68 mi-lioane de lei (8,93 milioane euro), inferior celui din sedinta precedenta de 30,46 milioane lei.
  Brokerii de la "Prime Transaction" arata, in raportul zilnic al firmei: "Indicii au continuat sa aiba volatilitate scazuta, cele ...

  mai mult

20.03.2017

 • BVB Tranzactiile "deal" au dominat piata locala in ultima sedinta a saptamanii

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de vineri, de patru transferuri de tip "deal", realizate cu actiuni "SIF Oltenia" (SIF5) si "Banca Transilvania" (TLV), care au insumat 50 de milioane lei, aproape 60% din volumul total, de 83,58 milioane lei (18,3 milioane euro).
  Trei dintre aceste tranzactii, totalizand 41,4 milioane lei, au fost r...

  mai mult

07.03.2017

 • BVB Piata, in scadere, in prima sedinta a saptamanii

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Sase din indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 33,52 milioane de lei (7,4 milioane euro), inferior celui din ultima sedinta a saptamanii trecute, de aproximativ 60 de milioane de lei.
  Brokerii de la "Prime Transaction" arata, in comentariul zilnic al companiei: "Sa...

  mai mult

01.03.2017

 • Rezultatele pe 2016 ale OMV nu sunt slabe, dar nici nu impresionează

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   SNP

  ___
  Analiştii de la compania de brokeraj Prime Transaction scriu într-un raport că rezultatul OMV Petrom de un miliard de lei în 2016 nu este slab, dar nici nu impresionează. „OMV Petrom a realizat un profit asemănător cu cel al Romgaz, în condiţiile în care are active de patru ori mai mari, cifra de afaceri de aproape 5 ori mai mare, o activitate mult mai diversificată şi, nu în ultimul rând, management privat".

  mai mult

 • BVB Indicii si lichiditatea, in scadere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 37,6 milioane de lei (8,4 milioane euro), mai mic decat luni (12,64 milioane euro).
  In raportul zilnic realizat de "Prime Transaction", brokerii companiei arata: "Indicii au inregistrat evolutii preponderent descende...

  mai mult

28.02.2017

 • BVB Tranzactiile "deal" au dominat piata locala in prima sedinta a saptamanii

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de luni, de 4 transferuri de tip "deal", realizate cu actiuni "Fondul Proprietatea" (FP) si "Transelectrica" (TEL), care au insumat 18,6 milioane lei, aproximativ 33% din volumul total, de 57,03 milioane lei (12,64 milioane euro).
  Doua dintre aceste tranzactii, totalizand 13,65 milioane lei, au fos...

  mai mult

23.02.2017

 • BVB Indicele BET, la maximul ultimilor noua ani

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de miercuri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 78,76 milioane de lei (17,41 milioane euro), mai mare decat marti (11,35 milioane euro).
  Indicele BET , al celor mai lichide zece companii listate, a trecut ieri de pragul de 8.000 de puncte, ceea ce inseamna o crestere...

  mai mult

22.02.2017

 • BVB Indicele BET, cel mai mare nivel de dupa criza

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 51,26 milioane de lei (11,35 milioane euro), mai mare decat luni (27,75 milioane lei).
  Indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate, a inregistrat, ieri, o crestere de 1,49%, la 7.912,64 puncte, dupa ce, pe par...

  mai mult

21.02.2017

 • Prime Transaction: În pofida rezultatelor sub aşteptări, Conpet poate oferi randamente mari

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   COTE

  ___
  Analiştii de la compania de brokeraj Prime Transaction scriu într-un raport că în pofida rezultatelor sub aşteptări în 2016, Conpet Ploieşti (COTE), trans­portatorul naţional de ţiţei, rămâne cu unul dintre cele mai mari ran­damente potenţiale ale dividendului, de peste 8% şi există chiar po­sibilitatea de a distribui dividende suplimentare din profitul anilor precedenţi.

  mai mult

 • BVB Indicii, in urcare, pe fondul unui rulaj de aproximativ 6 milioane euro

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de luni in apreciere, in contextul in care a fost inregis-trat un volum de tranzactionare de 27,75 milioane de lei (6,13 milioane euro), mai mic decat vineri (51,58 milioane lei).
  Brokerii de la "Prime Transaction" arata, in raportul zilnic realizat de companie: "Saptamana a inceput cu cresteri pentru majori...

  mai mult

Pagina

inchide