Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

29.01.2020

 • BVB Tranzactie cu 17% din Vrancart

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Producatorul de carton ondulat Vrancart Adjud (VNC) a condus ieri topul lichiditatii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu un aport de 27,52 milioane lei la valoarea tranzactionata, ultima cotatie a emitentului fiind de 0,165 lei/unitate, in crestere cu 7,14%. Au fost tranzactionate un total de 175 milioane de actiuni reprezentand 16,99% din societate.
  Lichiditatea inregistrata in Piata Principa...

  mai mult

28.01.2020

 • BVB Scaderi pe linie pentru indicii Bursei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat scaderi ale cotatiilor in sedinta de ieri, evolutie in ton cea din pietele internationale, care se afla sub presiunea ingrijorarilor raspandirii coronavirusului provenit din China si a impactului sau asupra economiei in ansamblu.
  In schimb, valoarea tranzactiilor a crescut simtitor, la 126,61 milioane lei, cu mult peste nivelul mediu z...

  mai mult

18.01.2020

13.01.2020

08.01.2020

07.01.2020

06.01.2020

23.12.2019

 • BVB BET-FI, cea mai buna evolutie din randul indicilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea (FP), a incheiat ultima zi bursiera a saptamanii la 46.998,87 puncte, in crestere cu 0,89%, evolutie aparuta in condtiile in care presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea privind reglementarea fondurilor de investitii alternative (FIA) care prevede, printre altele, eliminarea pragului de detinere la SIF-uri situat i...

  mai mult

20.12.2019

 • BVB Banca Transilvania si BRD au asigurat aproape jumatate din rulaj

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a situat la 32,15 milioane de lei, sub cea din sedinta anterioara de aproximativ 41 milioane de lei, cat si sub media anului, de 39,6 milioane de lei.
  In raportul zilnic al societatii, echipa de la Prime Transaction a notat: "Sedinta de astazi (n.r. ieri) s-a incheiat cu evolutii mixte pentru indicii BVB. Variatiil...

  mai mult

18.12.2019

 • BVB BET-FI, singurul indice in crestere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a cunoscut, in mare parte, scaderi ale cotatiilor in sedinta de ieri, in conditiile in care bursele europene s-au confruntat in ansamblu cu scaderi, in cea de-a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii.
  Brokerii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: "Indicii BVB au inregistrat evolutii preponderent negative. S...

  mai mult

Pagina

inchide