Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

27.06.2017

 • Brokerii: "Scaderi pentru actiunile energetice, dupa deciziile de a nu acorda dividende suplimentare"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Dupa cresterea sustinuta pe care a cunoscut-o in primele sase luni ale anului 2017, indicele BET-NG al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), ce este compus din societatile ce activeza in domeniul energiei si al utilitatilor, a cunoscut, incepand cu aceasta luna, cea mai severa corectie din acest an.
  BET-NG a inchis sedinta de ieri la 694,1 puncte, cu 9,3% mai jos fata de maximul anului, de 765,24 pun...

  mai mult

26.06.2017

23.06.2017

 • BVB Indicii si-au continuat scaderea, pe un volum relativ redus

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata a incheiat, din nou, sedinta de tranzactionare in teritoriul negativ, toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) inregistrand scaderi, in contextul in care s-a inregistrat un volumul de de 36,28 milioane de lei, inferior celui din sedinta precedenta, de 63 milioane de lei.
  In raportul zilnic al brokerilor de la Prime Transaction se specifica: "Piata a ramas pe minus, sectorul fondurilor...

  mai mult

22.06.2017

 • Piata si a continuat scaderea, pe un rulaj de aproape 63 milioane lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in teritoriul negativ, toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) inchizand in scadere, pe fondul unui volum de tranzactionare de 62,6 milioane de lei, superior celui din sedinta de anterioara, de 49 milioane de lei.

  Brokerii de la Prime Transaction noteza in raportul zilnic al companiei: "Indicii au ramas si astazi pe minus, insa scaderile...

  mai mult

21.06.2017

 • BVB Indicii si-au continuat scaderea, pe un rulaj de 49 milioane lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in teritoriul negativ, opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) inchizand in scadere, pe fondul unui volum de tranzactionare de 49 milioane de lei, superior celui din sedinta de luni, de peste 37 milioane de lei.
  Brokerii de la Prime Transaction detaliaza evolutia pietei in raportul zilnic al companiei: "Piata a continuat sa scada, si...

  mai mult

19.06.2017

 • BVB Piata, in crestere, pe un volum de peste 44 milioane lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Ultima zi a saptamanii de tranzactionare a inchis in teritoriul pozitiv, in contextul in care a fost inregistrat un volum de 44,22 milioane de lei (9,65 milioane lei) inferior celui din sedinta de joi, de peste 65 milioane lei.
  Brokerii de la "Prime Transaction" noteaza in raportul zilnic al companiei: "Bursa a incheiat saptamana cu o sedinta de crestere pentru toti indicii, +0,73% in cazul BET....

  mai mult

13.06.2017

 • BVB Indicii, in scadere, pe un volum de peste 60 de milioane de lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, ieri, oferta publica prin care un grup de actionari AAGES Targu Mures (AAG) au vandut un pachet de 15% din companie.
  Actionarii AAGES au obtinut 5,56 milioane de lei, in aceasta oferta.
  Pretul final al ofertei publice a fost de 3,9 lei/actiune, maximul intervalului, insa investitorilor li s-a aplicat discountul de 5% aferent primelor patru zile de subscri...

  mai mult

12.06.2017

 • BVB Piata a incheiat saptamana in scadere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat vineri o noua sedinta de scaderi, in contextul in care a fost realizat un volum de tranzactionare de 47,2 milioane de lei, mai mic decat cel din ziua anterioara (58,64 milioane de lei), iar indicii bursieri au incheiat in depreciere.
  Raportul zilnic al brokerilor de la "Prime Transaction" noteaza: "Ultima zi a saptamanii a adus scaderi mari pen...

  mai mult

 • Brokerii se intreaba: Au fost dividendele suplimentare o simpla iluzie?

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  Simion Tihon, broker la Prime Transaction, spune ca pana in prezent doua companii au avut curajul sa apeleze la profiturile din anii precedenti - Conpet si Rom­gaz, pentru distri­buirea de dividend su­plimentare.

  mai mult

08.06.2017

Pagina

inchide