Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

17.11.2023

16.11.2023

 • BVB Scaderi usoare pentru majoritatea indicilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi usoare, in sesiunea de tranzactionare de ieri, in contrast cu aprecierile pietelor europene. Indicele BET, al celor mai lichide douazeci de actiuni ale pietei noastre, a avut un declin de 0,09%, la 14.651 de puncte, in vreme ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, s-a depreciat cu 0,06%, pana la 2.752...

  mai mult

15.11.2023

 • BVB Prime Transaction: "BET si BET-TR - la noi maxime istorice"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri, in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu aprecierile pietelor europene. Indicele BET, al celor mai lichide douazeci de actiuni ale pietei noastre, a avut un avans de 0,33%, la 14.664 puncte, in vreme ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, s-a apreciat cu 0,43%, pana la 2.754 de puncte.
  Va...

  mai mult

14.11.2023

13.11.2023

 • BVB Rulaj de numai 34 milioane lei, sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate vineri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 33,6 milioane lei, cu mult sub media zilnica anului, de 139 milioane lei, in conditiile in care nu avut loc tranzactii de tip "deal". Ecartul apare si deoarece media zilnica a urcat puternic inca din vara, in special pe fondul ofertei Hidroelectrica.
  Indicii au avut oscilatii reduse, intr-o zi cu depre...

  mai mult

10.11.2023

 • BVB Inchideri mixte pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut inchideri mixte in sesiunea de tranzactionare de ieri, in constrast cu aprecierile pietelor europene. Indicele BET, al celor mai lichide douazeci de titluri de la BVB, a avut un recul de 0,06%, la 14.534 de puncte, in vreme ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, a urcat cu 0,04%, la 2.726 de puncte.
  Valoar...

  mai mult

09.11.2023

 • BVB Tranzactii de numai 40 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 40,5 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului, de 140 milioane lei, circa 90% din rulaj provenind din schimburile cu actiuni. Ecartul apare si deoarece media zilnica a urcat puternic in ultimele luni, pe fondul ofertei Hidroelectrica si a ofertelor de titluri de stat Fidelis.
  Indicii au avut s...

  mai mult

08.11.2023

 • BVB Indicii mai fac un pas in fata

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri, in sesiunea de tranzactionare de ieri, in constrast cu declinul pietelor europene. Indicele BET, al celor mai lichide douazeci de titluri ale pietei noastre, s-a apreciat cu 0,4%, pana la un nou record istoric de 14.636 de puncte, in vreme ce indicele indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, a avut un a...

  mai mult

07.11.2023

 • BVB BET atinge un nou maxim istoric

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET, al celor mai lichide douazeci de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a atins ieri un nou record istoric, de 14.577 de puncte, dupa o crestere de 0,78% fata de referinta de vineri, depasind astfel recordul anterior din data de 20 septembrie, de 14.466 de puncte.
  Indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, a avut un avans de 0,49%, la 2.72...

  mai mult

Pagina

inchide