Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

28.07.2021

 • BVB Scaderi pe linie pentru indici, in ton cu cele din pietele europene

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Rulaj de numai 31 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului * Cadere de 16,81% pentru titlurile Air Claim, dupa anuntul ca directorul general si-a vandut actiunile detinute inainte de listare
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu declinul din pietele europene.
  Indicele BET-XT, al celor mai lichide 25 de actiuni de...

  mai mult

27.07.2021

26.07.2021

25.07.2021

23.07.2021

 • BVB Tranzactii de numai 40 milioane lei, jumatate din media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 40,2 milioane de lei, echivalentul a jumatate din media zilnica a acestui an, de 79,6 milioane de lei, intr-o zi in care prin piata "deal" nu a fost realizata nicio tranzactie.
  Indicii au marcat deprecieri, in contrast cu evolutiile din pietele europene. Indicele BET, al celor mai lichide saptespre...

  mai mult

21.07.2021

 • BVB Tranzactii de numai 33,3 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Aprecieri usoare pentru indici
  Valoarea tranzactiilor realizate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 33,34 milioane de lei, cu mult sub media zlinica a acestui an, de 79,9 milioane lei, in conditiile in care prin piata "deal" nu a fost derulat niciun schimb.
  Indicii au avut preponderent cresteri usoare, intr-o zi in care pietele europene au schitat o miscare de recuperare a...

  mai mult

20.07.2021

 • BVB Scaderi importante pentru indici, in ton cu cele din pietele europene

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele DAX, al bursei din Frankfurt, avea un declin de 2,85%, la ora 18:00, pentru indicele FTSE al pietei londoneze scaderea era de 2,5%, in timp ce cosul de actiuni paneuropean STOXX600 inregistra o depreciere de 2,55%.
  "Actiunile europene s-au prabusit luni, pe masura ce investitorii au reactionat la cresterea cazurilor de Covid-19 din intreaga lume, alimentata de varianta Delta a virusului...

  mai mult

Pagina

inchide