Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

24.06.2022

 • BVB Indicii fac un pas in spate

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au depreciat, in sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-un context general nefavorabil activelor riscante in pietele europene. Indicele BET, ce reuneste cele mai lichide 20 de actiuni ale bursei noastre, a avut o scadere de 0,4%, la 12.251 de puncte, in timp ce indicele compozit BETPlus a urcat cu 0,41%, pana la 1.829 de puncte.
  Valoarea tranzact...

  mai mult

23.06.2022

22.06.2022

 • BVB Indicii fac un pas in fata, in conditiile unui rulaj redus

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri in sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-un un context general prielnic in pietele europene. Indicele BET, ce capteaza dinamica celor mai lichide 20 de titluri ale bursei noastre, s-a apreciat cu 0,42%, la 13.377 de puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, a urcat cu 0,67%, pana la ...

  mai mult

21.06.2022

 • BVB Aprecieri de peste 1% pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Debutul saptamanii a fost marcat de cresteri pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB), intr-un mediu general pozitiv pentru actiuni in pietele europene. Indicele compozit BETPlus a urcat cu 1,47%, la 1.840 de puncte, in vreme ce indicele BET-NG, al companiilor energetice si de utilitati, s-a apreciat cu 1,09%, pana la 923 de puncte.
  Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la numai 37,6 milioan...

  mai mult

20.06.2022

17.06.2022

 • BVB Tranzactii de numai 32,8 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 32,8 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului, de 101 milioane lei, in conditiile in care prin piata "deals" nu a avut loc niciun schimb.
  Indicii au avut inchideri mixte, intr-un climat negativ pentru pietele de actiuni europene, aparut in contextul cresterii cu 75 de puncte de baza a dobanzii...

  mai mult

15.06.2022

 • BVB Indicii preiau scaderile pietelor internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi, in sesiunea de tranzactionare de ieri, dupa ce in prima zi a saptamanii, cand pietele internationale au avut prin cele mai mari deprecieri din ultima perioada, bursa noastra a fost inchisa cu ocazia sarbatorii de Rusalii.
  Indicele BET, ce reflecta dinamica celor mai lichide 20 de titluri ale pietei noastre, a coborat cu 2,34%, la 12.065 d...

  mai mult

10.06.2022

 • BVB Indicii - la a patra sesiune de crestere consecutiva

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut, ieri, a patra sesiune de crestere consecutiva, intr-un context general negativ in pietele europene, aparut pe fondul perspectivelor ca Banca Central Europeana sa ridice dobanda de politica monetara, a scaderii economice si a cresterii inflatiei in zona euro. Indicele BET, ce reflecta dinamica celor mai lichide 20 de actiuni ale pietei noastre, a ur...

  mai mult

Pagina

inchide