Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

13.08.2018

 • BVB Scaderi pe linie pentru indicii bursei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Circa 30% din rulaj dat de actiunile Fondul Proprietatea
  * Picaj de peste 5% pentru titlurile Alro, dupa publicarea rezultatelor financiare pentru primul semestru  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat in teritoriul negativ ultima zi de tranzactionare a saptamanii, cotatiile majoritatii emitentilor inregistrand scaderi, in sedinta de vineri.
  Lichiditatea a f...

  mai mult

10.08.2018

 • BVB Lichiditatea se mentine sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  sub media anului
  * Declin de 0,33% pentru BET  Rulajul inregistrat in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 33,8 milioane de lei (7,29 milioane de euro), in apropierea celui inregistrat in sedinta anterioara, de 35 milioane de lei, dar sub valoarea medie zilnica a acestui an, de circa 42 de milioane de lei.
  Brokerii de la Prime Transaction note...

  mai mult

09.08.2018

 • BVB Rulaj de 35 milioane de lei, sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  *Opt dintre cei noua indici ai bursei, in crestere

  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii preponderent in teritoriul pozitiv, opt dintre cei noua indici ai BVB inregistrand cresteri, pe fondul unui rulaj de 35,46 milioane de lei (7,63 milioane de euro), sub media inregistrata in acest an, de aproximativ 43 milioane de...

  mai mult

08.08.2018

 • BVB Lichiditate de numai 2,91 milioane de euro

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Peste 30% din rulaj, dat de actiunile Banca Transilvania  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a iesit in evidenta, in sedinta de ieri, printr-un rulaj de numai 2,9 milioane de euro, cu mult sub valoarea medie a acestui an, de circa 9,3 milioane de lei, in contextul in care prin piata "deal" nu a fost realizat niciun transfer.
  Brokerii de la Prime Transaction noteaza, i...

  mai mult

07.08.2018

 • BVB Opt dintre cei noua indici ai bursei, in crestere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  *Prime Transaction: "Circa o treime din rulaj, data de titlurile Banca Transilvania"

  Opt dintre cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat prima zi de tranzactionare a saptamanii in teritoriul pozitiv, pe fondul unui rulaj de aproximativ 4,79 milioane de euro, mai putin de jumatate din valoarea medie inregistrata in acest an, de 9,32 milioane de euro, in conditiile in ca...

  mai mult

 • Trei actiuni au tinut jumatate din rulajul total de tranzactionare de la bursa in luna iulie

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   BRD  SNG  TLV

  ___
  Romgaz, Banca Transilvania si BRD au fost cele mai tranzactionate actiuni de la Bucuresti in luna iulie, cu un rulaj total de 336 mil. lei, echivalentul a jumatate din valoarea tranzactionata pe segmentul actiuni, potrivit BVB.

  mai mult

06.08.2018

 • PENTRU PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI Zentiva - profit in scadere cu 16%

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Producatorul de medicamente Zentiva SA (SCD) a raportat, pentru primul semestru al acestui an, un profit net de 35,95 milioane de lei, in scadere cu 16,5% fata de cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2017, in contextul deprecierii cifrei de afaceri cu 2,8%, pana la 222,13 milioane de lei, informeaza emitentul printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB), la finalul saptamanii trecut...

  mai mult

03.08.2018

 • BVB Lichiditatea se mentine sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  *Crestere de 0,49% pentru BET-FI

  Lichiditatea consemnata in penultima zi bursiera a saptamanii a fost de 8,73 milioane de euro, peste valoarea inregistrata in sedinta anterioara, de circa 5,8 milioane, dar sub media acestui an, de 9,38 milioane de lei.
  In raportul zilnic al societatii, brokerii de la Prime Transaction au detaliat evolutia de ieri a pietei: "Indicii BVB au inregistrat asta...

  mai mult

01.08.2018

 • BVB Lichiditate de numai 33,62 milioane de lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  *BET, in scadere cu 1,02%

  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, o valoare a transferurilor de 33,62 milioane de lei, circa 76,7% din valoarea medie inregistrata in acest an, de 43,9 milioane de lei.
  Prime Transaction noteaza in raportul sau zilnic: "Piata a avut un recul dupa cresterile de ieri (n.r. luni), indic...

  mai mult

31.07.2018

 • BVB Lichiditate de numai 24 milioane de lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  *BET-NG, cea mai mare crestere dintre toti indicii

  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, o valoare a transferurilor de 23,9 milioane de lei, circa jumatate (54%) din valoarea medie inregistrata in acest an, de 43,9 milioane de lei.
  In raportul zlinic al societatii, echipa de la Prime Transaction noteaza: "Toti ind...

  mai mult

Pagina

inchide