Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

13.12.2018

12.12.2018

 • BVB BET-NG, singurul indice in scadere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Rulajul inregistrat in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 45,68 milioane de lei, putin peste valoarea medie a acestui an, de 40,98 milioane de lei.
  In raportul zilnic al societatii, brokerii de la Prime Transaction au caracterizat sedinta de ieri de la BVB astfel: "Cu exceptia BET-NG care a scazut cu 0,05%, ceilalti indici au inregistrat cresteri de pa...

  mai mult

11.12.2018

 • Ce dividende ar putea primi investitorii la bursă în primăvara anului viitor

  Financial Market   

  ___
  2019 se anunță a fi un an bun pentru investitorii in companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti. Dividendele pe care societatile incluse in indicele BET-BK le-ar putea acorda in primavara anului 2019, din profiturile realizate anul acesta, vor fi, cel mai probabil, catalizatorul principal al pieței in urmatoareleșase luni, se arată intr-o analiza efectuată de brokerii de la Prime Transaction.

  mai mult

 • Un broker introduce surprinzător o SIF în topul emitenţilor care ar putea livra cele mai ridicate randamente în 2019

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  „Dividendele pe care companiile incluse în indicele BET-BK le-ar putea acorda în primăvara anului 2019, din profiturile realizate anul acesta, vor fi, cel mai probabil, catalizatorul principal al pieţei în următoarele şase luni."

  mai mult

 • ESTIMARI PRIME TRANSACTION PENTRU 2019: "Randament mediu al dividendelor de 7,4%, pentru indicele BET-BK"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Randamentul mediu al componentelor indicelui BET-BK pentru anul viitor este posibil sa fie de 7,4%, peste cel din acest an, de 7,16%, anticipeaza brokerii de la Prime Transaction in ultimul raport de analiza al companiei, in care se estimeaza ca 17 companii din structura cosului de actiuni vor distribui dividende, acestea avand, in viziunea celor de la Prime Transaction, o po­litica stabila in ace...

  mai mult

 • BVB Rulaj de 73 milioane de lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregis-trat un debut negativ de saptamana din punctul de vedere al cotatiilor, toti cei noua indici bursieri incheind ziua in scadere, in contextul in care lichiditatea inregistrata ieri a fost de 73,34 milioane de lei, peste valoarea medie consemanta in acest an, de circa 41,23 milioane de lei.
  Mai mult de o treime din rulajul zilei a fost d...

  mai mult

10.12.2018

 • BVB Aprecieri pe linie pentru indicii bursei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat cresteri ale cotatiilor bursiere in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in conditiile in care lichiditatea inregis­trata vineri a fost de 29,23 milioane de lei, sub media zilnica anuala consemnata in acest an, de 41,12 milioane de lei.
  Brokerii de la Prime Transaction au detaliat, in raportul zilnic al societatii, ...

  mai mult

07.12.2018

 • BVB Nicio companie din BET nu a inchis sedinta in crestere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Rulajul inregistrat in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 41,64 milioane de lei, putin peste valoarea medie a acestui an, de 40,98 milioane de lei, in contextul in care prin piata "deal" nu au fost inregistrate tranzactii.
  Brokerii de la Prime Transaction au detaliat, in raportul zilnic al societatii, evolutia de ieri a pietei, astfel: " Scaderi in lin...

  mai mult

05.12.2018

 • BROKERII ESTIMEAZA PENTRU DECEMBRIE: "BET va ramane cel putin la acest nivel, pana la finalul anului"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), isi va pastra probabil, in decembrie, cresterea marcata pana acum in 2018, si chiar exista premise ca principalul cos de actiuni al pietei noastre sa isi continue avansul din primele unsprezece luni ale anului, sunt de parere brokerii din piata noastra de capital, consultati de Ziarul BURSA.
  Afirmatiile acestora vin in contextul in care, in pri...

  mai mult

 • BVB BET-BK, singurul indice in scadere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Rulajul inregistrat in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 44,71 milioane de lei, putin peste valoarea medie a acestui an, de 40,98 milioane de lei, in contextul in care prin piata "deal" nu au fost inregistrate tranzactii.
  Brokerii de la Prime Transaction au detaliat, in raportul zilnic al societatii, evolutia de marti a pietei, astfel: "Toti indicii a...

  mai mult

Pagina

inchide