Prezentare

Cine suntem

Prime Transaction S.A. este o societate de servicii de investitii financiare (S.S.I.F.) prezenta pe piata de capital romaneasca din anul 1997. Ne identificam ca un intermediar bursier independent, dedicat investitorilor autohtoni.

Prime Transaction si-a consolidat pozitia pe piata bursiera de-a lungul timpului prin abordarea profesionista a relatiilor cu investitorii, prin promptitudine si inovatie. Ne-am asumat nu doar misiunea de a crea un standard pentru oferta de servicii financiare din Romania dar si pe aceea de a schimba mentalitatea publicului investitional si implicit nivelul de cultura financiara al acestuia. 


Adaptand continuu specificul de afaceri local la exigentele prestarii unor servicii financiare la nivel european, Prime Transaction a capitalizat succesul relatiei cu propriii clienti creand o marca cu traditie pe piata bursiera autohtona.


Viziune

Dezvoltarea celei mai eficiente societati ce ofera servicii de investitii financiare personalizate.


Tinte de performanta

  • Oferirea de servicii financiare la standarde inalte de calitate;
  • Acordarea de consultanta privind optimizarea investitiilor, conform cu profilul de risc al clientului;
  • Crearea unor instrumente financiare care sa ofere un real ajutor in gestionarea finantelor personale;
  • Acordarea de consultanta emitentilor pentru accederea pe piata bursiera, pentru consolidarea beneficiilor pe care acesti emitenti le pot avea din postura de societati listate;
  • Consolidarea increderii si cresterea interesului investitorilor pentru piata bursiera.

 

Capitalul social al Prime Transaction SA este in prezent de 2.600.000 RON.

Prime Transaction a obtinut codul LEI: 254900UL9MTTWXIHTP61

Prime Transaction detine capitalul initial necesar pentru prestarea urmatoarelor servicii prevazute de legislatia in vigoare pe piata de capital romaneasca. Puteti gasi aici aceste servicii.

Documentul de prezentare al SSIF Prime Transaction
Poti afla mai multe informatii din pagina Info Legale.
inchide