Prezentare

Cine suntem

La finalul anului 1995 piata bursiera a fost reinfiintata in Romania. In 1997 Prime Transaction s-a constituit ca una dintre casele de brokeraj neafiliate din Romania. Suntem de la inceputurile noii piete bursiere, alaturi de clientii nostri.
  

In prezent Prime Transaction este o Societatea de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) autorizata conform cerintelor actuale ale Uniunii Europene. Adaptand continuu specificul de afaceri local la exigentele prestarii unor servicii financiare la nivel european, Prime Transaction a capitalizat succesul relatiei cu propriii clienti creand o marca cu traditie pe piata bursiera autohtona.


Furnizam  servicii de investitii financiare in legatura cu Bursa de Valori Bucuresti. Toate tipurile de instrumente financiare listate pe piata romaneacsa de capital iti sunt disponibile prin noi, fie ca vrei sa iei proprile decizii de investitii, fie ca doresti sa iti construim noi un portofoliu investitional.

In aceasta cheie trebuie inteleasa VIZIUNEA noastra de a deveni cea mai eficienta societate de investitii financiare personalizate.


Capitalul initial cu care societatea este dotata ne permite sa prestam urmatoarele servicii de investitii prevazute de legislatia in vigoare pe piata de capital romaneasca. Puteti gasi aici aceste servicii.


Ne propunem sa atingem si dorim sa testati TINTELE NOASTRE DE PERFORMANTA:

  • Oferirea de servicii financiare la standarde inalte de calitate investitorilor romani;
  • Acordarea de consultanta privind optimizarea investitiilor, conform cu profilul de risc si obiectivele investitionale ale fiecarui investitor;
  • Crearea unor instrumente financiare care sa ofere un real ajutor in gestionarea finantelor personale de catre clientii societatii;
  • Acordarea de consultanta emitentilor pentru accederea pe piata bursiera, pentru consolidarea beneficiilor pe care acesti emitenti le pot avea din postura de societati listate sau pentru alte operatiuni solicitate;
  • Consolidarea increderii si cresterea interesului investitorilor pentru piata bursiera autohtona.Capitalul social al Prime Transaction SA este in prezent de 2.600.000 RON.

Prime Transaction a obtinut codul LEI: 254900UL9MTTWXIHTP61

Documentul de prezentare al societatii, intocmit conform cerintelor legale il gasiti aici

Mai multe informatii despre companie si raportari obligatorii gasiti aici


inchide