Stiri bursiere

Informatii piata

Orice miscare a pretului unui instrument financiar listat la bursa are la origine o stire bursiera. Noi iti punem la dispozitie o selectie a celor mai importante stiri financiare de ultima ora, pentru a putea lua deciziile investitionale in deplina cunostinta de cauza.

27.01.2022

 • CNBC: "Investitorii pe termen lung nu ar trebui sa fie ingrijorati de corectia pietei"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele S&P 500 a cazut, la inceputul acestei saptamani, cu peste 10% fata de maximul istoric atins tot in aceasta luna, ceea ce inseamna ca principalul cos de actiuni din Statele Unite s-a aflat temporar in ceea ce se considera a fi zona de "corectie", se arata intr-o analiza publicata ieri de CNBC.
  Piata a fost la un moment dat cuprinsa de panica, dar investitorii ar trebui sa tina cont de...

  mai mult

 • Datoria in marja din pietele americane a scazut din nou, in decembrie

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Datoria in marja din pietele americane, sumele imprumutate de investitorii de pe Wall Street de la brokeri pentru a specula pe pietele financiare, a scazut din nou in decembrie, pentru a doua luna consecutiv, dupa atingerea unor noi maxime in luna octombrie. Datoria in marja a coborat cu ritmuri lunare de 1,8% in noiembrie si 0,9% in decembrie la 910 miliarde de dolari de la 936 miliarde de dolari...

  mai mult

 • BVB Indicii schiteaza o miscare de revenire

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Tranzactii de 83,5 milioane de lei, putin sub media zilnica a anului anterior
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri pe linie in sesiunea de tranzactionare de ieri, dupa o saptamana in care s-a inregistrat cea mai abrupta cadere de la socul Covid-19 din primavara lui 2020.
  Indicele compozit BETPlus s-a apreciat cu 2,25%, la 1.941,58 de puncte, in timp ce indicele BET-BK, re...

  mai mult

26.01.2022

Pagina

inchide