Stiri

Informatii piata

Orice miscare a pretului unui instrument financiar are la origine o stire. Noi iti punem la dispozitie o selectie a celor mai importante stiri financiare, pentru a putea lua deciziile investitionale in deplina cunostinta de cauza.

11.12.2019

 • LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 7,91 milioane de euro pe BVB

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 37,80 milioane lei (7,91 milioane de euro).

  La orele pranzului, principalii indici BVB erau in scadere.
  Indicele BET coboara cu 0,65%, la 9,814.21 puncte.
  Indicele BET-FI depreciaza cu 0,37%, la 46,167.99 puncte.
  Indicele BETPlus scade cu 0,64%, ajunga...

  mai mult

 • MedLife nu ii convinge pe investitori cu „cea mai importanta tranzactie din 2019“: actiunile scad cu 0,6%

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   M

  ___
  ♦ Pana la ora 17:18, lichiditatea pe MedLife era de circa 1.600 de lei ♦ Ulterior a fost inregistrata o tranzactie de 12.716 lei ♦ MedLife a fost marti o actiune pe minus intr-o mare de rosu.

  mai mult

 • Indicii BVB au deschis in scadere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au deschis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

  Indicele BET, al celor mai lichide saisprezece actiuni, se afla in sadere cu 0,60%, fiind cotat la 9,819.22 puncte.

  Indicele BETPlus se depreciaza cu 0,59%, la 1,465.82 puncte.

  De asemenea, indicele BET Total Return coboara cu 0,60%, ajungand la 15,716.00 puncte. Potrivit BVB, BET-T...

  mai mult

 • BT Leasing, BCR si producatorul semintelor Elmas vin la Bursa cu bonduri. Marti au fost procesate la BVB obligatiuni de 40 mil. euro ale BT Leasing

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  BT Leasing, BCR si Golden Foods urmeaza sa listeze pana la finalul anului 2019 obligatiuni la Bursa de la Bucuresti, ceea ce inseamna ca luna decembrie va fi una dintre cele mai incarcate din ultima perioada de timp pentru investitorii in astfel de instrumente financiare, arata datele agregate de ZF.

  mai mult

 • Bursa are doar 10% din PIB si este prinsa intr-un cerc vicios. Ce este de facut?

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  Bursa de la Bucuresti are 10,2% din Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei, o pondere caracterizata de analisti ca fiind una extrem de redusa si care arata faptul ca piata de capital locala are un rol marginal in finantarea economiei, arata datele agregate de ZF.

  mai mult

 • Dosarul Rompetrol II, la final

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Procurorii DIICOT au clasat acuzatiile penale si au ridicat majoritatea masurilor asiguratorii impuse in data de 6 mai 2016 asupra bunurilor societatilor KMG International, Oilfield Exploration Business Solutions si Rompetrol Rafinare, se arata intr-un raport remis de compania ce opereaza rafinariile Petromidia Navodari catre Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
  Este vorba despre dosarul Rompetrol II...

  mai mult

 • Prodplast a depus la ASF documentul de oferta publica de rascumparare a 9,9% din numarul total de actiuni pentru cel mult 4,3 mil. lei

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   PPL

  ___
  Prodplast (simbol bursier - PPL), producator de materiale plastice cu 43 mil. lei capitalizare, a depus la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) documentul de oferta publica de rascumparare a maximum 1,69 milioane de actiuni reprezentand 9,9% din capitalul social al companiei, in scopul reducerii capitalului social, potrivit unui raport la bursa.

  mai mult

 • Electrica isi va majora capitalul cu cinci milioane lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   EL

  ___
  Administratorii Electrica (EL) au aprobat majorarea capitalului social al companiei prin aport in natura si numerar, cu suma de aproape 5,04 milioane de lei, prin emisiunea unui numar de 503.668 actiuni noi, cu valoarea nominala de 10 lei/titlu, se arata intr-un raport al furnizorului si distribuitorului de energie electrica remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
  Aportul indirect al Statu...

  mai mult

 • BVB Obligatiuni BT Leasing - inregistrate in sistemul Bursei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost dominata, in sedinta de ieri, de inregistrarea in sistemul de tranzactionare a doua transe de obligatiuni emise de BT Leasing, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, in suma de 40 milioane de euro (191,1 milioane de lei).
  O transa de 215 titluri, in valoare de 102,72 milioane de lei, are scadenta in 2024, iar cea de-a doua trans...

  mai mult

 • CONFORM STRATEGIEI SALE DE EXTINDERE MedLife a cumparat Spitalul OncoCard din Brasov

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Grupul MedLife a achizitionat integral Spitalul OncoCard din Brasov, afacere ce anul trecut a avut o cifra de afaceri de 41,8 milioane de lei si circa 150 de angajati, se arata intr-un comunicat al prestatorului de servicii medicale private remis Redactiei.
  Mihai Marcu, presedinte si CEO al MedLife a declarat: "Acest parteneriat vine in urma strategiei noastre de a extinde si dezvolta segmentul ...

  mai mult

Pagina

inchide