Stiri

Informatii piata

Orice miscare a pretului unui instrument financiar are la origine o stire. Noi iti punem la dispozitie o selectie a celor mai importante stiri financiare, pentru a putea lua deciziile investitionale in deplina cunostinta de cauza.

09.03.2021

 • Evergent Investments, fosta SIF Moldova, in ultimii 10 ani: dividende de peste 150 mil. euro, active de doua ori mai mari, randament mediu compus de 9,2% anual si investitii de peste 400 mil. euro in 3 clase de active

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  Inceputul anului 2021 a adus o premiera pe piata de capital din Romania in contextul in care prima societate de investitii financiare a primit aprobarea Auto­ritatii de Supraveghere Finan­ciara pentru a-si schimba numele, intr o decizie de distantare fata de celelalte SIF-uri si prin care sunt lasate in spate conflictele care au macinat acest sector in ultimii ani: SIF Moldova a devenit Evergent Investments.

  mai mult

 • FEBRUARIE FINANCIAR BET rateaza cu putin atingerea unui nou maxim istoric

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET, ce reflecta parcursul celor mai lichide saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu exceptia SIF-urilor, a ratat cu putin atingerea unui nou record istoric in luna trecuta dupa ce, incepand cu data de 10 februarie, cosul de actiuni a dezvoltat o miscare corectiva pe care se afla si in prezent.
  In ton cu evolutiile din pietele internationale, indicele a inceput lu...

  mai mult

 • Evergent Investments a incheiat cea de-a doua etapa a programului de rascumparare

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Evergent Investments, fosta SIF Moldova, a finalizat saptamana trecuta cea de-a doua etapa a programului de rascumparare de actiuni proprii, ce a fost aprobat de AGA in luna aprilie a anului trecut, se arata in raportul al societatii de investitii financiare remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
  In cadrul operatiunii de piata, ce s-a derulat intre 9 decembrie 2020 si 3 martie 2021, emite...

  mai mult

 • BVB Cresteri pe linie pentru inidici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) incheiat sesiunea de tranzactionare de ieri in crestere, intr-o zi cu aprecieri in pietele europene, pe fondul progresului inregistrat in Statele Unite privind un nou pachet de sustinere a economiei, de 1,9 triliarde de dolari.
  Indicele BET, ce include cele mai tranzactionate saptesprezece de actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un avans ...

  mai mult

08.03.2021

Pagina

inchide