Termeni si Conditii

Datele tale au caracter confidential.
Completarea unui formular de inregistrare pe site-ul Prime Transaction reprezinta acceptul tau de a fi contactat de un broker.

Prime Transaction este inregistrat ca operator de date cu caracter personal cu numarul 1219/2004.


Accept ca, prin completarea datelor mele personale pe acest site, acestea sa intre in baza de date a Prime Transaction si sunt de acord ca societatea sa prelucreze datele mele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin trimiterea acestei solicitari sunt de acord ca societatea de servicii de investitii financiare sa ma contacteze, utilizand datele mele personale in acest scop, pentru a-mi comunica informatiile solicitate de mine prin intermediul acestui formular, pentru a-mi trimite materiale de prezentare, studii, analize, statistici si alte actiuni similare. Mentionez ca imi sunt cunoscute drepturile pe care Legea nr. 677/2001 mi le confera, respectiv dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opozitie la colectarea si prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a ma adresa justitiei, precum si modalitatile de exercitare ale acestora. Numarul de operator de date cu caracter personal al Prime Transaction este 1219/2004.


Acest acord general va aduce la cunostinta cateva aspecte legate de informatiile si datele publicate pe site-ul www.primet.ro, despre tipul de informatie identificabila personal care este colectata de la dvs., cum si unde ar putea folosi aceasta informatie PRIME TRANSACTION, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Securitate

Site-ul www.primet.ro este proprietatea SSIF PRIME TRANSACTION SA. Modificarea neautorizata a continutului acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform art. 29 din Legea nr. 365/2002.

SC PRIME TRANSACTION SA isi rezerva dreptul de a monitoriza modificarile si tentativele de modificare a continutului acestui site web iar accesarea acestui site se face cu acceptarea acestei monitorizari. 

SC PRIME TRANSACTION SA nu este de acord cu utilizarea ilegala sau abuziva a site-ului, drept pentru care incalcarea prezentelor prevederi va fi investigata, comunicata organelor competente si va atrage raspunderea legala a persoanelor in culpa.

Proprietate intelectuala

Se interzice reproducerea integrala sau partiala, difuzarea, transformarea sau utilizarea in scopuri comerciale, a continutului site-ului www.primet.ro fara acordul prealabil si in scris al PRIME TRANSACTION SA. Preluarea materialelor de pe site-ul www.primet.ro de catre mijloacele de informare in masa (ziare, reviste, radio, TV, alte site-uri etc) este permisa cu conditia obligatorie a mentionarii sursei "Prime Transaction- www.primet.ro".

Informatia publicata

PRIME TRANSACTION SA nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea, explicit sau implicit, pentru actualitatea, integralitatea si acuratetea datelor si a informatiilor prezentate, pe site-ul www.primet.ro. Continutul site-ului www.primet.ro se doreste a fi o alternativa pentru actuali si potentiali investitori pe piata de capital din Romania, avand un rol informativ si nu implica in nici un fel recomandari sau sugestii de investitii.

PRIME TRANSACTION SA nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru efectele negative (pierderi, daune , etc.) ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea site-ului www.primet.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

Informatia colectata

PRIME TRANSACTION SA colecteaza informatie de la utilizatorii sai in doua modalitati: direct de la utilizator si din rapoartele de trafic.

Informatia furnizata direct de utilizator

Atunci cand va abonati la un serviciu furnizat de PRIME TRANSACTION, va putem intreba care este numele dumneavoastra, care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere si alte informatii personale necesare de completat pentru a va abona la serviciile noastre. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat va putem personaliza mai bine informatiile oferite la viitoarea dumneavoastra vizita. Aceste date sunt folosite doar in scopul personalizarii serviciilor si al identificarii dumneavoastra.

Informatia din raportul de trafic al serverului

Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. Site-ul www.primet.ro este monitorizat prin serviciul de ranking&tracking al Google Tag Manager, de unde se pot colecta aceste informatii. Acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteului sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. Avem, de asemenea, posibilitatea de a colecta adresele IP ale utilizatorilor in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale.

Protejarea informatiei colectate de la dvs.

PRIME TRANSACTION SA nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Societatea noastra nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa va delogati la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora (logout). Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de noi.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

Timp de raspuns


Timpul de acces la contul dvs. si viteza de raspuns a platformelor de tranzactionare pot varia datorita unei multitudini de factori, cum ar fi: calitatea conexiunii dumneavoastra la internet, volumele de tranzactionare, conditiile din piata, performanta sistemelor bursiere, numar de instructiuni transmise spre procesare, etc.

Atentionari

SSIF Prime Transaction isi rezerva dreptul de a modifica continutul si structura sitului in orice moment si fara nici o informare prealabila a clientilor ori publicului larg.

Referitor la informatiile care cuprind referiri la performantele trecute ale unui instrument financiar, ale unui indice financiar sau ale unui serviciu de investitii, Prime Transaction avertizeza clientul asupra faptului ca cifrele si performantele anterioare nu reprezinta un indicator relevant pentru rezultatele viitoare. 

Referitor la informatiile care includ sau se refera la simularea unei performante anterioare, Prime Transaction avertizeaza clientul asupra faptului ca cifrele la care se refera performantele anterioare simulate si performantele trecute nu reprezinta un indicator cert pentru performantele viitoare.

Referitor la informatiile care contin referiri la performantele viitoare, Prime Transaction avertizeaza clientul asupra faptului ca previziunile nu reprezinta un indicator cert pentru performantele viitoare.

Referitor la informatiile care se refera la un tratament special privind impozitul, Prime Transaction avertizeaza clientul asupra faptului ca impozitul depinde de circumstantele individuale ale fiecarui client, precum si faptul ca aceasta situatie poate suferi modificari in viitor.

Prime Transaction avertizeaza clientul ca investitia in instrumente financiare presupune riscuri specifice, incluzand, fara ca enumerarea sa fie limitativa, fluctuatia preturilor pietei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor si/sau a profiturilor, fluctuatia cursului de schimb.

Corectarea erorilor din datele colectate de la dvs.


Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre si observati aparitia unor erori legate de datele dvs. sau legate de activitatea prestata, va rugam sa ne transmiteti sesizarile dvs. si vom proceda la corectarea lor in cel mai scurt timp posibil.

Pentru orice sugestii sau comentarii privind societatea noastra sau privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la office@primet.ro sau la numerele de telefon 021-322.46.14 sau 0749-044.044.

inchide