Editoriale

Informatii piata

 • Analiza de vara

  Alin Brendea / 23.06.2017 18:13:35

  In 2017 am avut o prima jumatate de an foarte buna. Cresterile indicilor au depasit 20% marcand astfel cel mai bun semestru din ultimii multi ani. Desi recent instalata criza politica a corectat aceasta crestere, graficul de mai jos arata trendul puternic de crestere al pietei locale in 2017.

 • In sfarsit, o criza politica

  Marius Pandele / 16.06.2017 17:28:26

  Iar e criza politica. E un termen care a intrat deja in vocabularul comun in Romania, iar gravitatea pe care o presupunea la inceput s-a evaporat treptat. In ziua de azi, expresia “criza politica” nu provoaca mai multa ingrijorare decat un accident de masina la stirile de la ora 5 de la Pro TV.

 • Au fost dividendele suplimentare o simpla iluzie?

  Simion Tihon / 09.06.2017 17:03:00

  Modificarea cadrului legislativ de la inceputul acestui an in privinta rezervelor pe care le au companiile de stat a fost ori aproape inutila, ori doar o masura de precautie pentru eventualele derapaje ale deficitului bugetar?

 • Semne bune anul are. Isi incheie bursa locala copilaria?!

  Alin Brendea / 12.05.2017 17:15:45

  La inceputul anului pledam pentru un an bun pe piata bursiera. Speram atunci ca cei care au avut rabdarea necesara sa strabata cativa ani mai putini reusiti ai bursei locale sa obtina, in sfarsit, satisfactia investitionala de mult timp visata.

 • Suntem deja piata emergenta, cu sau fara stampila oficiala

  Marius Pandele / 05.05.2017 17:47:08

  Desi oferta publica a Digi Communications NV nu s-a terminat inca, felul in care ea s-a desfasurat pana acum ne permite sa tragem deja niste concluzii. In momentul de fata, nivelul subscrierilor de pe transa de retail a trecut deja de numarul total al actiunilor scoase la vanzare, in conditiile in care pentru aceasta transa au fost alocate doar 15% din actiuni. Pana la finalul perioadei de subscriere vom vorbi insa de sume si mai mari, care vor apropia Digi de Romgaz din punct de vedere al interesului manifestat de investitori.

Pagina

inchide