Stiri

Informatii piata

Orice miscare a pretului unui instrument financiar are la origine o stire. Noi iti punem la dispozitie o selectie a celor mai importante stiri financiare, pentru a putea lua deciziile investitionale in deplina cunostinta de cauza.

19.08.2019

18.08.2019

 • IN SAPTAMANA 5-11 AUGUST: Pretul mediu al energiei pe piata bursiera spot a scazut cu 12,7%

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Energia electrica a avut un pret mediu de 255 lei pe MWh pe Piata pentru Ziua Urmatoare (PZU), in saptamana 5-11 august, cu 12,7% mai mic decat in saptamana precedenta, arata ultimul raport publicat pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

  Pretul orar maxim a fost de 449,84 lei pe MWh, iar cel minim, de 98 de lei pe MWh.

  In luna iulie, pretul mediu pe PZU (piata spot) a fost de 261 lei pe MW...

  mai mult

 • ADRIAN TANASE (BVB): Eforturile noastre vor fi axate pe atragerea investitorilor in piata

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Dimensiunea Bursei de la Bucuresti (BVB) este una dintre cele mai reduse din UE, de 10% din Produsul Intern Brut, spune directorul general al BVB, Adrian Tanase, care afirma ca o participare mult mai mare a populatiei la piata de capital va avea efecte semnificative asupra economiei romanesti si asupra dimensiunii bursei.
  "Paradoxul pietei romanesti este ca prea putini investitori au fost prezent...

  mai mult

16.08.2019

 • PRIMUL SEMESTRU, 2019 Cifra de afaceri a Cemacon a crescut cu 34%

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   CEON

  ___
  Producatorul de materiale de constructii Cemacon a avut o cifra de afaceri de 73,7 milioane de lei in primul semestru din acest an, in crestere cu 34% fata de perioada similara a anului 2019, potrivit unui comunicat al companiei.

  La 30 iunie 2019, compania inregistreaza un profit operational de 22 milioane de lei si un profit net de 13,8 milioane de lei.

  "Dupa un prim trimestru din 2019 cu...

  mai mult

 • Fondul Proprietatea a lichidat in S1/2019 detinerea pe care o avea la BRD pentru 201 milioane de lei

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   BRD  FP

  ___
  Fondul Proprietatea (simbol bursier FP), emitent cu expunere pe companii de importanta strategia pentru economia romaneasca, precum Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Petrom, a lichidiat participatia de 2,4% pe care o avea la BRD pentru 201 milioane de lei, se arata in raportul semestrial.

  mai mult

 • IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019: Profitul net al Transelectrica a scazut cu 69%

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   TEL

  ___
  Transportatorul national de energie electrica, Transelectrica, a obtinut in primele sase luni ale anului un profit net de 30 de milioane de lei, in scadere cu 69% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului remis Bursei de Valori Bucuresti.

  Profitul operational EBIT (profitul inainte de impozitul pe profit si dobanzi) a fost mai mare cu 18 milioane de lei (+23%) fata aceeasi...

  mai mult

 • PRIMUL TRIMESTRU: Purcari Wineries anunta venituri in crestere cu 25%

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   WINE

  ___
  Purcari Wineries a anuntat, vineri, venituri in crestere cu 25% in primul semestru, fata de perioada similara a anului trecut, pana la 87,8 milioane lei.
  Veniturile au crescut cu 25%, mult peste ghidajul de +18 - 22% acordat pentru intregul an 2019, potrivit companiei.
  Totodata, EBITDA ajustata si profitul net ajustat au crescut cu 30% si, respectiv, 35% pana la 30,1 milioane lei si 21,1 milioan...

  mai mult

Pagina

inchide