Stiri bursiere

Informatii piata

Orice miscare a pretului unui instrument financiar listat la bursa are la origine o stire bursiera. Noi iti punem la dispozitie o selectie a celor mai importante stiri financiare de ultima ora, pentru a putea lua deciziile investitionale in deplina cunostinta de cauza.

26.01.2022

25.01.2022

 • IN DATA DE 27 IANUARIE Roca Industry se listeaza in Piata AeRO a BVB

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Compania vine la bursa cu o evaluare anticipata de 177 milioane de lei
  Actiunile Holdingrock1 (Roca Industry), holding care reuneste companiile BICO Industries si SARCOM, producatori de materiale de constructii din portofoliul ROCA Investments, intra la tranzactionare in Piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al bursei, incepand cu data de 27 ianuarie, co...

  mai mult

 • Indicii BVB au inchis in scadere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in crestere ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 127,3 milioane de lei (25.7 milioane de euro).
  Indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece actiuni de la BVB, a inchis sesiunea de tranzactionare in depreciere cu 0,82%, la 12,732.61 puncte, iar indicele compozit BETPlus a urcat cu 0,37%, la 1.948,83 puncte.
  Indicele...

  mai mult

 • Transelectrica - victimă a exploziei prețurilor energiei

  Profit.ro   TEL

  ___
  Transelectrica și-a bugetat pentru 2022 un profit net de 408 mii lei, de peste 350 de ori mai redus decât cel realizat în 2020, de 145 milioane lei. În 2019, compania a raportat un profit de 88,7 milioane lei.

  mai mult

 • Rezerva Federală a Statelor Unite începe astăzi discuţiile privind politica monetară: Guvernatorul băncii centrale urmează să ofere mâine o declaraţie urmărită îndeaproape de pieţele globale de capital

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  Astăzi, la 21:00 ora României, banca centrală americană va da startul unei şedinţe întinse pe două zile, piaţa neaşteptându-se ca instituţia să majoreze ratele dobânzilor în urma întrunirii din ianuarie. În schimb, investitorii preconizează că prima majorare a dobânzii de referinţă va fi anunţată în luna martie, conform CNBC.

  mai mult

 • XTB: Putin ii sperie pe investitori

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Dispozitiile optimiste de la inceputul unui nou an nu au fost de durata. Se pare ca investitorii au o serie de motive de ingrijorare, iar potentiala invazie a Ucrainei de catre Rusia este pe ordinea de zi. Potrivit casei de brokeraj pe burse internationale XTB Romania, nu exista alta solutie decat cea prin care vom plati cu totii, sub o forma sau alta, conflictul dintre Ucraina si Rusia. Adevarul ...

  mai mult

Pagina

inchide