Stiri

Informatii piata

Orice miscare a pretului unui instrument financiar are la origine o stire. Noi iti punem la dispozitie o selectie a celor mai importante stiri financiare, pentru a putea lua deciziile investitionale in deplina cunostinta de cauza.

14.06.2021

13.06.2021

11.06.2021

 • Fratii Paval mai fac o investitie la BVB - 5,33% din Transport Trade Services

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   TTS

  ___
  Paval Holding, vehicul investitional detinut de Dragos si Adrian Paval, fondatorii Dedeman, au cumparat 5,33% din actiunile Transport Trade Services (TTS), in oferta publica derulata recent de companie, conform informatiilor de pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
  Oferta transportatorului de marfuri pe Dunare s-a incheiat la sfarsitul saptamanii trecute, la pretul de 19,2 lei/titlu, ast...

  mai mult

 • Fondul de Pensii Administrat Privat Vital a investit 37,2 milioane de lei in actiuni TTS

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   TTS

  ___
  Fondul de Pensii Administrat Privat Vital a cumparat 6,46% din actiunile Transport Trade Service (TTS), in oferta transportatorului fluvial de marfuri, incheiata la finalul saptamanii trecute, conform anuntului de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
  Fondul Pilon II, administrat de Aegon Pensii, a achizitionat aproape 1,94 milioane de actiuni TTS, echivalentul unei investitii de 37,19 milioane de...

  mai mult

Pagina

inchide