Stiri

Informatii piata

Orice miscare a pretului unui instrument financiar are la origine o stire. Noi iti punem la dispozitie o selectie a celor mai importante stiri financiare, pentru a putea lua deciziile investitionale in deplina cunostinta de cauza.

20.08.2019

19.08.2019

 • Suprasubscriere de peste 30 de ori pentru oferta Fondului Proprietatea

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   FP

  ___
  Oferta publica de rascumparare de actiuni derulata de Fondul Proprietatea (FP) in perioada 15 iulie - 19 august, atat la Londra cat si la Bucuresti, a atras interesul investitorilor, care au suprasubscris operatiunea de piata de 31,15 ori, reiese din raportul Fondului remis astazi operatorului pietei noatre de capital.
  Astfel, la 100 de actiuni subscrise, un investitor poate sa vanda doar 3 act...

  mai mult

 • ASF a publicat primul raport privind stabilitatea pietelor financiare nebancare

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a elaborat primul raport privind stabilitatea financiara a pietelor pe care le reglementeaza si supravegheaza, respectiv piata asigurarilor, piata de capital si piata pensiilor private.

  "Raportul, elaborat de specialistii din cadrul ASF si aprobat de Consiliul Autoritatii, este primul nostru demers de acest fel si reprezinta o lucrare de anvergura, ...

  mai mult

 • Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 17,59 milioane de lei (3,72 milioane de euro).

  Indicele BET, al celor mai lichide cincisprezece actiuni, a crescut cu 0,42%, la 9,073.32 puncte, iar indicele BETPlus a ajuns la 1,355.12 puncte, dupa o apreciere de 0,39%

  Indicele BET Total Return, a urca...

  mai mult

 • Numărul IPO-urilor, la minimul ultimilor zece ani, în Europa

  Financial Intelligence   

  ___
  Optzeci și patru de companii s-au listat în Europa în acest an, cele mai puține din ultimii zece ani, conform datelor compilate de Bloomberg. Valoarea totală a acestor oferte este cea mai mică din 2013.

  mai mult

 • Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care OMV Petrom externalizează mai multe servicii către GSP Offshore, compania controlată de Gabriel Comănescu

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   SNP

  ___
  Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care OMV Petrom externalizează către GSP Offshore, companie controlată de omul de afaceri constănţean Gabriel Comănescu, acelaşi care deţine compania de foraj marin Grup Servicii Petroliere, unele operaţiuni de mentenanţă, operaţiuni portuare şi servicii conexe, împreună cu activele aferente şi angajaţii zonei de producţie X – Petromar.

  mai mult

Pagina

inchide