Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

26.11.2019

25.11.2019

 • BVB Lichiditate de numai 22 milioane de lei, sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Rulajul ultimei sedinte de tranzactionare a saptamanii trecute de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 22,2 milioane de lei, in apropierea celui din ziua anterioara si sub media anului de 39,48 milioane de lei, intr--o sesiune care s-a remarcat doar prin evolutia indicelui societatilor de investitii financiare.
  Tractat de cresterile celor cinci SIF-uri, indicele BET-FI a ur...

  mai mult

22.11.2019

 • BVB Rulajul cade sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 21,83 milioane de lei, cu mult sub rulajul impresionant din ziua anterioara, de 143,37 milioane de lei, dar si sub media zilnica inregistrata in acest an, de 39,57 milioane de lei.
  Brokerii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: "Indicii BVB au inre...

  mai mult

20.11.2019

19.11.2019

 • BVB Cresteri pe linie pentru indicii bursieri

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la BVB a fost de 28 milioane de lei, peste sedinta anterioara in care s-a inregistrat o lichiditate de 19 milioane de lei, dar sub media zilnica a anului, de 40,16 milioane de lei.
  Analistii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: " Prima sedinta de tranzactionare a debutat cu evolutii pozitive pentru to...

  mai mult

18.11.2019

 • BVB BET-NG, singurul indice care a inchis sedinta pe minus

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de vineri de la BVB a fost de doar 19,15 milioane de lei, sub sedinta anterioara in care s-a inregistrat o lichiditate de 24 milioane de lei, dar sub media zilnica a anului, de 40,16 milioane de lei.
  Analistii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: "Evolutii preponderent pozitive in sedinta de azi (n.r. vineri), ...

  mai mult

13.11.2019

 • BVB Scaderi pe linie pentru indicii bursei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de luni de la BVB a fost de 18,9 milioane de lei, sub sedinta anterioara in care s-a inregistrat o lichiditate de 23 milioane de lei, dar si sub media zilnica a anului de 40,16 milioane de lei.
  Analistii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: "Toti indicii au inchis sedinta in scadere. Variatiile au fost cuprins...

  mai mult

12.11.2019

 • Prima emisiune de obligatiuni Capital Leasing IFN se listeaza astazi

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Capital Leasing IFN (CL22) organizeaza, astazi, conferinta de presa privind listarea unei emisiuni de obligatiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB, transmite Agerpres.

  Emisiunea de obligatiuni este in valoare de 3,7 milioane de lei.

  Potrivit organizatorilor, la eveniment vor fi prezenti Razvan Negoita - administrator Capital Leasing ...

  mai mult

Pagina

inchide