Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

08.04.2020

 • ALIN BRENDEA, PRIME TRANSACTION: "Poate ca este un moment bun pentru companii sa se gandeasca la listare"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Perioada prin care trecem poate reprezenta un moment prielnic in care companiile sa evalueze posibilitatea de a se lista la bursa a spus, ieri, Alin Brendea, director general adjunct al societatii de brokeraj Prime Transaction, in cadrul unei conferinte on-line organizata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
  Brokerul a precizat: "Din punctul meu de vedere, in acest moment, principala piedica este ...

  mai mult

 • BROKERII: "Piata nu mai este atat de sensibila la stirile legate de coronavirus"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Stirile referitoare la pandemia de Covid-19, care au zguduit pietele de capital in ultimele aproape doua luni, inclusiv Bursa de Valori Bucuresti (BVB), nu mai sunt in masura, in momentul de fata, sa influenteze foarte puternic preturile actiunilor, in conditiile in care apar semnale de incetinire a numarului persoanelor infectate cu coronavirus, sunt de parere brokerii prezenti, ieri, la o confer...

  mai mult

 • BVB Raliu puternic la bursa noastra

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut, ieri, un raliu puternic, in contextul unor aprecieri importante ale burselor din Europa si din Statele Unite, pe fondul semnalelor in crestere ca raspandirea pandemiei de Covid-19 incetineste in unele parti ale lumii.
  Italia a raportat cel mai mic numar de persoane nou infectate cu coronavirus in aproape trei saptamani, China nu a raportat niciun...

  mai mult

07.04.2020

 • BVB Debut pozitiv de saptamana la bursa noastra

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, in ton cu pietele internationale care s-au apreciat in conditiile in care, datele din week-end sugereaza ca pandemia de Covid-19 din Europa este posibil sa fi atins punctul maxim, potrivit investing.com.
  BET, reperul pietei noastre de capital, a urcat cu 2,4%, la 7.706,49 de puncte, in timp ce...

  mai mult

06.04.2020

 • MARTIE FINANCIAR Pandemia de Covid - 19 a lovit din plin BVB

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valul de vanzari ce a maturat pietele internationale de actiuni in luna martie, declansat de perspectivele unei recesiuni globale majore, in urma inghetarii majoritatii activitatilor economice, ca strategie de lupta impotriva pandemiei de Covid-19, a cuprins si Bursa de Valori Bucuresti (BVB), toti indicii pietei noastre de capital incheind luna trecuta cu scaderi de doua cifre.
  BET, principalul...

  mai mult

03.04.2020

 • BVB Sesiune pozitiva la bursa noastra

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au marcat cresteri in sedinta de ieri, aprecierile fiind situate intre 3,6% pentru BET-NG, ce reflecta evolutia sectorului energetic si a utilitatilor, care a incheiat sesiunea de tranzactionare la 592,01 puncte si 0,03% pentru indicele financiar BET-FI, care s-a apreciat la 38.204,37 de puncte.
  BET, reperul pietei noastre de capital, ce include cele...

  mai mult

01.04.2020

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in teritoriul pozitiv, cresterile fiind situate intre 1,24% pentru BET-NG, ce reflecta evolutia sectorului energetic si a utilitatilor, care s-a apreciat pana la 580,32 puncte si 2,24% in cazul BET-FI, al sectorului financiar, care a urcat la 39.441,94 puncte.
  BET, referinta pietei noastre de capital, a i...

  mai mult

31.03.2020

 • BVB Scaderi pentru indici, pe fondul unui rulaj sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a marcat un debut negativ al saptamanii de tranzactionare, toti indicii afisand scaderi la finalul sedintei de ieri.
  BET, referinta pietei noastre de capital, a coborat cu 0,61%, la 7.483,17 puncte, in timp ce inducele compozit BET Plus s-a depreciat cu 0,54%, pana la 1.120,81 puncte.
  La nivel sectorial, scaderile au fost ceva mai reduse, indicele financiar BET-F...

  mai mult

30.03.2020

27.03.2020

 • BVB Indecizie la Bursa

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Penultima zi de tranzactionare a saptamanii s-a incheiat intr-o nota mai degraba indecisa la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), indicele fanion BET afisand, la finele zilei, o crestere de doar 0,02%, la 7.622,75 puncte in timp ce pentru indicele compozit BET Plus aprecierea era de 0,06%, pana la 1.141,76 puncte.
  La nivel sectorial, indicele energetic BET-NG a urcat cu 0,12%, la 577,89 puncte, indi...

  mai mult

Pagina

inchide