Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

23.02.2021

 • BVB Tendinta corectiva prinde contur la bursa noastra

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei noastre au scazut in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu declinul din pietele europene.
  Indicele compozit BETPlus s-a depreciat cu 0,8%, la 1.534,21 puncte, in timp ce indicele extins BET-XT, ce reflecta parcursul celor mai lichide 25 de actiuni de la bursa noastra, a avut o scadere de 0,64%, pana la 913,76 puncte, ambele cosuri de actiuni continuandu-...

  mai mult

22.02.2021

 • BVB Sesiune de corectii la bursa noastra

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, spre deosebire de cresterile din pietele europene si cele din Statele Unite, care erau in urcare in prima parte a sesiunii bursiere.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, a avut un declin de 0,68%, la 10.345,95 puncte, in timp ...

  mai mult

19.02.2021

 • BVB Deprecieri reduse pentru indici, in ton cu scaderile din pietele europene

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu deprecieri in pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un declin de 0,09%, la 10.416,48 puncte, in timp ce indicele compozit BETPlus a coborat cu 0,1%, pana la 1.556,98 de puncte.
  Lichiditatea a fost de numai...

  mai mult

17.02.2021

 • BVB Sesiune pozitiva pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt dintre cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au apreciat in sedinta de tranzactionare de ieri, in contrast cu scaderile din principalele piete europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 0,33%, la 10.535,5 puncte, iar indicele BET-XT, ce reuneste cele mai tranzactionare 25 de titluri de la bursa noastra, a a...

  mai mult

16.02.2021

 • BVB Cresteri reduse pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri marginale in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu aprecieri in principalele piete europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, s-a apreciat cu 0,08%, la 10.500,7 puncte, iar indicele BET-XT, ce reuneste cele mai tranzactionare 25 de titluri de la bursa noastra, a avut un a...

  mai mult

15.02.2021

 • BVB BET marcheaza a treia scadere consecutiva

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a avut un declin de 0,58%, in ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii trecute, pana la 10.492,21 de puncte, principalul cos de actiuni al pietei noastre fiind la cea de-a treia scadere consecutiva dupa ce in urma cu doar cateva zile ataca noi maxime istorice.
  Valoarea tranzactiilor a fost de 53,45 milioane de lei, sub media zilnica curenta a ...

  mai mult

12.02.2021

 • BVB Scaderi pentru indici, pe fondul unui volum sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sesiunea de ieri, spre deosebire de cei ai principalelor piete europene care, in ansamblu, au marcat cresteri reduse.
  Indicele BET, care reflecta evolutia celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, a avut un declin de 0,23%, la 10.553,67 puncte, in timp ce indicele BETPlus s-a depreciat cu 0,2%,...

  mai mult

11.02.2021

10.02.2021

Pagina

inchide