Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

30.07.2020

29.07.2020

 • BVB Inchideri usor pozitive pentru indici pe o zi cu rulaje in revenire

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inchis usor in teritoriul pozitiv sedinta de tranzactionare de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), insa piata tot nu a reusit sa-si gaseasca o directie dupa o secventa indelungata de zile bursiere cu oscilatii scazute la nivel de indici. Lichiditatea s-a imbunatatit dupa ce saptamana a debutat cu unul dintre cele mai slabe rulaje ...

  mai mult

28.07.2020

27.07.2020

 • BVB Inchideri preponderent in scadere pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au depreciat, in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in ton cu scaderile din pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, a avut un declin de 0,24%, in timp ce indicele BET-XT, ce reuneste cele mai tranzactionate 25 de titluri de la BVB, a coborat cu...

  mai mult

24.07.2020

 • BVB Rulaj de 29 milioane lei, sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate in sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 29,44 milioane de lei, sub media zilnica a anului, de 48,55 milioane de lei, in conditiile in care, prin piata "deal" nu a fost realizat niciun transfer.
  Indicii au avut inchideri neconcludente, cu variatii reduse, in ton cu evolutiile din pietele europene.
  BET, al celor mai lichide sapt...

  mai mult

22.07.2020

 • BVB Rulaj de 62 milioane lei, peste media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor inregistrata in sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 62,11 milioane lei, peste media zilnica a anului, de 48,77 milioane lei, circa 30% din rulaj fiind asigurat de transferurile cu actiunile Banca Transilvania (TLV).
  Titlurile institutiei de credit din Cluj au cumulat schimburi in valoare de 18,46 milioane lei, cotatia TLV inregistrand un ava...

  mai mult

20.07.2020

 • BVB Indicii incheie saptamana preponderent in crestere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in teritoriul pozitiv, intr-o cu cresteri in pietele europene.
  BET, ce include cele mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, s-a apreciat cu 1,01%, in timp ce BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de actiuni de la BVB, a avut un avans de 0,61%.
  Val...

  mai mult

17.07.2020

 • BVB Valoare tranzactionata de 20 milioane lei, cu mult sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Rulajul consemnat in penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii a fost de numai 20,03 milioane de lei, mai putin de jumatate din media zilnica a anului, de circa 48,83 milioane de lei, in conditiile in care prin piata "deal" nu a avut loc niciun transfer.
  Indicii au avut inchideri divergente, intr-o zi cu scaderi in pietele europene si in cele din Statele Unite, dupa primele ore de tranzac...

  mai mult

15.07.2020

 • BVB Scaderi pentru indici, pe fondul unui rulaj de 24 milioane lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi pe linie, in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o cu deprecieri in pietele de actiuni externe.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece titluri de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, a avut un declin de 0,63%, in timp ce BET-XT, ce reflecta parcursul celor mai tranzactionate 25 de titluri de la BVB, s-a depreciat cu 0,59%.
  Valo...

  mai mult

14.07.2020

 • BVB Debut de saptamana pozitiv pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut un debut de saptamana in crestere, intr-un climat pozitiv pentru activele de risc in pietele internationale, pe fondul reinnoirii sperantelor privind aparitia unui vaccin pentru Covid-19, in conditiile in care Pfizer si BioNTech SE au anuntat progrese in acest sens.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu except...

  mai mult

Pagina

inchide