Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

29.03.2021

 • BVB Tranzactii de doar 30,7 milioane lei, cu mult sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) din ultima sedinta a saptamanii a fost de doar 30,7 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a acestui an, de circa 80,6 milioane de lei.
  Indicii au avut preponderent cresteri, BET, ce reflecta parcursul celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, avand un avans de 0,11%, la 10.961,65 puncte, un nou reco...

  mai mult

26.03.2021

 • BVB BET ataca nivelul de 11.000 de puncte

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu exceptia SIF-urilor, a urcat la 10.949,06 puncte, un nou maxim istoric, spre deosebire de parcursul preponderent in scadere din pietele europene.
  Conform CNBC, declinul din Europa a aparut intr-un context marcat de cresterea numarului de cazuri Covid si a comentariilor presedintel...

  mai mult

25.03.2021

24.03.2021

 • BVB Scaderi pentru indici, pe fondul unei valori a tranzactiilor sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, intr-o zi cu inchideri mixte in pietele europene.
  Conform CNBC, setimentul investitorilor din Europa este probabil influentat de raportele privind cresterea cazurilor de Covid-19, ceea ce este posibil sa intarzie planurile de ridicare a restrictiilor impuse ca masuri de preventie sanitara.
  I...

  mai mult

23.03.2021

 • BVB BET - la noi recorduri istorice

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET la Bursei de Valori Bucuresti (BVB), ce reflecta parcursul celor mai lichide saptesprezece actiuni ale pietei noastre, cu exceptia SIF-urilor, a urcat in prima sedinta a saptamanii cu 0,08%, la 10.882,98 de puncte, un nou maxim istoric.
  Indicele compozit BETPlus a urcat cu 0,07%, la 1.627,31 puncte, in vreme ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii, s-a ap...

  mai mult

22.03.2021

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au crescut in sedinta de tranzactionare de la finele saptamanii, in contrast cu scaderile din principalele burse din Europa.
  "Pietele europene s-au retras vineri, dupa ce cresterea randamentelor obligatiunilor a reaprins ingrijorarile cu privire la evaluarile actiunilor, in timp ce o decizie a Rezervei Federale a SUA de a nu prelungi o regula institu...

  mai mult

19.03.2021

 • BVB BET - la noi recorduri istorice

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut preponderent cresteri in sesiunea bursiera de ieri, intr-o zi in care pietele europene au avut o evolutie mixta.
  Indicele BET a urcat cu 0,33% la 10.846,64 puncte, un nou maxim istoric la inchidere, dupa cel atins cu doua sedinte in urma. Pe parcursul zilei, cosul de actiuni a urcat la un maxim intra-day de 10.883,56 puncte, record absolut istoric...

  mai mult

16.03.2021

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri in prima sesiune de tranzactionare a saptamanii, intr-o zi in care dupa un debut pozitiv, indicii principalelor piete din Europa s-au depreciat, in a doua parte a sedintei bursiere.
  Indicele BET, ce reflecta parcursul celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 0,38%, pana la 10.783,89 puncte, la m...

  mai mult

12.03.2021

 • BVB BET ataca maximul istoric de acum aproape treisprezece ani

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), ce include cele mai lichide saptesprezece companii de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri la 10.723,45 puncte, cu numai 0,84% sub maximul istoric din 24 iulie 2007, de 10.813,59 de puncte.
  Indicele compozit BETPlus a urcat cu 1,18%, la 1.602,27 puncte, in timp ce indicele extins BET-XT, ce reflecta parcursu...

  mai mult

10.03.2021

 • BVB TeraPlast - vedeta sedintei de tranzactionare

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Tranzactiile cu actiunile TeraPlast (TRP) au tinut capul de afis al sedintei de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa ce compania a anuntat ca intentioneaza sa propuna distribuirea unui dividend special de 226 milioane lei si sa acorde o actiune gratuita la patru detinute, din profitul pe care-l va realiza pana la finalul lunii martie 2021.
  In aceste conditii, titlurile producatorului...

  mai mult

Pagina

inchide