Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

11.11.2022

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici, pe fondul unei valori reduse a tranzactilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri pe linie in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu aprecierile din pietele europene. Indicele compozit BETPlus a urcat cu 1,24%, la 1.705 puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, s-a apreciat cu 0,81%, pana la 2.125 de puncte.
  Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la doar 35,1 mi...

  mai mult

09.11.2022

 • BVB BET schiteaza o miscare de crestere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET, ce capteaza dinamica celor mai lichide 20 de titluri ale Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a avut un avans de 1,9%, in sesiunea de tranzactionare de ieri, la 11.233 de puncte, principalul cos de actiuni al pietei noastre schitand o miscare de crestere, dupa aproape doua luni de apatie.
  Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la numai 26,2 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anu...

  mai mult

08.11.2022

07.11.2022

 • BVB Inchideri pozitive pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri in ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii, in ton cu aprecierile din pietele europene. Indicele BET, ce capteaza evolutia celor mai lichide 20 titluri de la BVB, a avut un avans de 0,56%, la 10.890 de puncte, in timp ce indicele BET-NG, al companiilor energetice si de utilitati, s-a apreciat cu 0,17%, pana la 826 de puncte.
  Valoare...

  mai mult

04.11.2022

 • BVB Scaderi pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-un climat negativ pentru pietele europene. Indicele compozit BETPlus s-a depreciat cu 0,42%, la 1.621 de puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, a avut un declin de 0,22%, pana la 2.047 de puncte.
  In Europa, indicele Stoxx 600 avea, l...

  mai mult

03.11.2022

 • BVB Indicii fac un pas in fata

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri in sesiunea de tranzactionare de ieri, in constrast cu dinamica pietelor europene. Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide 20 de titluri ale pietei noastre, a urcat cu 0,38%, la 10.876 de puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, a avut un avans de 0,68%, pana la 2.052 de p...

  mai mult

02.11.2022

 • BVB Tranzactii de numai 25 milioane lei, cu mult sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 25,07 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului de circa 90 milioane lei, in conditiile in care prin piata "deals" nu a fost derulat niciun schimb.
  Indicii au avut in mare parte cresteri, in ton cu dinamica pietelor europene. Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide 20 de titluri ale piet...

  mai mult

01.11.2022

 • Scaderi pentru majoritatea indicilor, pe fondul unui rulaj redus

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut in mare parte scaderi, in prima sesiune de tranzactionare a saptamanii, in contrast cu aprecierile din pietele europene. Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide 20 de titluri ale pietei noastre, a coborat cu 0,31%, la 10.083 de puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, a avut un dec...

  mai mult

31.10.2022

 • BVB Final de saptamana "verde" la bursa noastra

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii in crestere, pe fondul unui rulaj foarte redus. Indicele BET, ce reflecta evolutia celor mai lichide 20 de actiuni ale pietei noastre, a urcat cu 0,33%, la 10.836 de puncte, in timp ce indicele BET-NG, al companiilor energetice si de utilitati, a avut un avans de 0,19%, pana la 825 de puncte.
  ...

  mai mult

Pagina

inchide