Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

27.11.2019

 • Transferurile impresionante cu actiunile SNP continua

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   SNP

  ___
  Titlurile OMV Petrom (SNP) au angrenat din nou rulaje impresionante fata de cele obisnuite la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in sedinta de ieri, pana la ora 17:00, fiind tranzactionate doar prin piata "regular" 59,28 milioane de actiuni SNP, cu mult peste media ultimelor sase luni, de circa 8,8 milioane de titluri, grosul actiunilor fiind schimbate printr­-un singur tranfer, de aproape 48,16 mil...

  mai mult

 • BVB Lichiditatea creste la 116,24 milioane de lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la BVB a urcat considerabil, valoarea acesteia a fost de 24,33 milioane de euro in conditiile in care in sedinta precedenta a fost inregistrata o lichiditate de doar 3,8 milioane de euro.
  Prin piata "deal" au fost consemnate doua tranzactii care au ajutat la cresterea lichiditatii, cea mai importanta dintre acestea a fost incheiat...

  mai mult

26.11.2019

25.11.2019

 • BVB Lichiditate de numai 22 milioane de lei, sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Rulajul ultimei sedinte de tranzactionare a saptamanii trecute de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la numai 22,2 milioane de lei, in apropierea celui din ziua anterioara si sub media anului de 39,48 milioane de lei, intr--o sesiune care s-a remarcat doar prin evolutia indicelui societatilor de investitii financiare.
  Tractat de cresterile celor cinci SIF-uri, indicele BET-FI a ur...

  mai mult

22.11.2019

 • BVB Rulajul cade sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 21,83 milioane de lei, cu mult sub rulajul impresionant din ziua anterioara, de 143,37 milioane de lei, dar si sub media zilnica inregistrata in acest an, de 39,57 milioane de lei.
  Brokerii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: "Indicii BVB au inre...

  mai mult

20.11.2019

19.11.2019

 • BVB Cresteri pe linie pentru indicii bursieri

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la BVB a fost de 28 milioane de lei, peste sedinta anterioara in care s-a inregistrat o lichiditate de 19 milioane de lei, dar sub media zilnica a anului, de 40,16 milioane de lei.
  Analistii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: " Prima sedinta de tranzactionare a debutat cu evolutii pozitive pentru to...

  mai mult

18.11.2019

 • BVB BET-NG, singurul indice care a inchis sedinta pe minus

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de vineri de la BVB a fost de doar 19,15 milioane de lei, sub sedinta anterioara in care s-a inregistrat o lichiditate de 24 milioane de lei, dar sub media zilnica a anului, de 40,16 milioane de lei.
  Analistii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: "Evolutii preponderent pozitive in sedinta de azi (n.r. vineri), ...

  mai mult

Pagina

inchide