Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

13.10.2020

 • Obligatiunile Ready Office Rent intra astazi la tranzactionare

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Obligatiunile societatii de inchiriere si subinchiriere a imobilelor Ready Office Rent (ROR22) vor intra astazi pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), conform Agerpres.

  Emisiunea cuprinde 51.882 obligatiuni garantate, denominate in lei, cu valoarea nominala de 100 lei/obligatiune. Astfel, valoarea emisiunii se ridica la aproape 5,2 milioane de lei....

  mai mult

12.10.2020

09.10.2020

 • BVB Rulajul ramane sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din penultima sesiune a saptamanii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 35,87 milioane de lei, peste cea din sedinta precendenta, de 33,2 milioane lei, dar cu mult sub media zilnica a anului, de circa 66,6 milioane de lei.
  Indicii au avut preponderent cresteri reduse, intr-o zi cu aprecieri in pietele europene si in cele din Statele Unite, in prima parte a sed...

  mai mult

07.10.2020

 • BVB Rulaj de 24 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 23,99 milioane lei, cu mult sub media zilnica a acestui an, de 66,95 milioane de lei, in conditiile in care, prin piata "deal", nu a fost realizat niciun schimb.
  Indicii au avut preponderent cresteri, intr-o zi fara directie clara in pietele europene, in conditiile in care, la ora 18:15, indicele paneuro...

  mai mult

06.10.2020

 • BVB Declin pentru indici, in prima zi a saptamanii

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi, in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, spre deosebirile de cresterile din pietele europene.
  In Statele Unite, dupa doua ore de tranzactionare, indicele Dow Jones avea un avans de 1,29%, in timp ce S&P500 era in crestere cu 1,35%, iar pentru Nasdaq Composite aprecierea se situa la 1,64%.
  "Actiunile din SU...

  mai mult

05.10.2020

02.10.2020

 • BVB Scaderi marginale pentru majoritatea indicilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Majoritatea indicilor de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au avut deprecieri marginale in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu inchideri mixte in pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, s-a depreciat cu 0,08%, in timp ce indicele BET-XT ce reflecta traseul celor mai tranzactionate 25 de titluri de la BVB...

  mai mult

01.10.2020

30.09.2020

Pagina

inchide