Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

18.05.2020

 • BVB Rulaj de 31 milioane lei, sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din ultima sedinta bursiera a saptamanii s-a ridicat la 30,77 milioane de lei, atat sub cea din sesiunea anterioara, de 42,4 milioane de lei, cat si sub media zilnica a anului, de circa 54,4 milioane de lei.
  Indicii au avut cresteri pe linie, BET, principalul cos de actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), ce cuprinde cele mai lichide saptesprezece titluri din piata ...

  mai mult

15.05.2020

 • BVB Scaderi pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Sesiune negativa la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), toti indicii avand inchideri negative in sedinta de ieri, intr-o zi de scaderi in pietele europene.
  BET, al celor mai tranzactionate saptesprezece titluri ale pietei noastre de capital, cu exceptia SIF-urilor, a coborat cu 1,04%, in timp ce indicele BET-XT, ce urmareste evolutia celor mai lichide 25 de actiuni de la BVB, a avut un declin de 1,0...

  mai mult

12.05.2020

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au marcat aprecieri in sedinta de tranzactionare de ieri, BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni ale pietei noastre de capital, cunoscand un avans de 0,3%.
  Rulajul s-a ridicat la 37,8 milioane de lei, sub media zilnica a anului, de circa 56 milioane de lei, in condutiile in care prin piata "deal" nu a fost realizata nicio tranzactie.
  Broker...

  mai mult

08.05.2020

 • Avansuri pentru indici, pe fondul unei lichiditati de numai 22 milioane lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au castigat in medie circa un procent ieri, in contextul unui climat pozitiv in pietele europene, si a celor din Statete Unite, care cunosteau cresteri, in prima parte a zilei de tranzactionare.
  BET, referinta pietei noastre de capital, ce include cele mai tranzactionare saptesprezece actiuni, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 1,05%, pana la 8.192,2 punct...

  mai mult

06.05.2020

 • BVB Cresteri pe linie, pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au marcat cresteri in sedinta de tranzactionare de ieri, in contextul unei sesiuni pozitive pentru pietele din Europa, care au inregistrat aprecieri consistente, precum si a celor din Statele Unite, ce se aflau in teritoriul "verde", in prima parte a zilei bursiere.
  Lichiditatea s-a ridicat la 37,84 milioane de lei, sub media zilnica a anului, de 56...

  mai mult

05.05.2020

 • BVB Lichiditate de 36,5 milioane lei, sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in prima sedinta de saptamanii s-a ridicat la 36,54 milioane de lei, sub rulajul mediu zinic al acestui an, de 56,54 milioane de lei, in conditiile in care aportul schimburilor din piata "deal" a fost redus.
  Indicii au avut inchideri cu variatii relativ reduse, BET, ce cuprinde cele mai tranzactionate saptesprezece actiuni de la bursa no...

  mai mult

04.05.2020

 • BVB Saptamana pozitiva, pentru indicii bursei noastre

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat in apreciere ultima saptamana de tranzactionare, care a cuprins doar patru sesiuni bursiere in conditiile in care, piata a fost inchisa de 1 mai.
  BET, principalul cos de actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 0,77%, la 7.978,64 puncte, dupa ce o scadere puternica chiar pe ultima suta de metri a sedintei de tranzactionare din dat...

  mai mult

29.04.2020

 • BVB Indicii, in crestere, pe fondul unui rulaj de 76 milioane lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a marcat o sedinta de crestere in sesiunea de ieri, doar indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea (FP), avand un salt mai mic de 2%.
  BET, cel mai important cos de actiuni ale pietei noastre de capital, a urcat cu 2,14%, in timp ce indicele compozit BET Plus s-a apreciat cu 2,11%.
  Rulajul s-a ridicat la 76,29 milioane de lei, peste media ...

  mai mult

28.04.2020

 • BVB Cresteri pe linie pentru indicii bursei noastre

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au marcat cresteri in sedinta de tranzactionare de ieri, BET, principalul cos de actiuni al pietei noastre de capital incheind ziua in apreciere cu 1,28%, in timp ce indicele compozit BET Plus a urcat cu 1,23%.
  Rulajul s-a ridicat la 47,34 milioane de lei, sub media zilnica a acestui an, de circa 56,47 milioane de lei.
  Brokerii de la Prime Transact...

  mai mult

24.04.2020

 • BVB Rulaj de 26 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, evolutie in ton cu cele din pietele europene si din Statele Unite ale Americii, care afisau aprecieri, in prima parte a sedintei de tranzactionare.
  Rulajul s-a ridicat la numai 25,88 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului curent, de 52,4 milioane de lei, in conditii...

  mai mult

Pagina

inchide