Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

06.10.2021

 • BVB Jumatate din rulaj - asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Cresteri reduse pentru majoritatea indicilor
  Circa jumatate din valoarea tranzactiilor de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost realizata cu actiunile Banca Transilvania (TLV), cea mai importanta companie de la BVB din indicii de piete emergente ai FTSE Russell.
  In piata "regular", titlurile institutiei de credit din Cluj au cumulat un rulaj de 14,64 milioane de lei, actiunile T...

  mai mult

 • Instabilitatea guvernamentala impinge costurile de finantare la noi maxime

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Costul de finantare pe zece ani al Romaniei (RO10Y), barometrul pentru costul banilor in economie, a crescut puternic, ieri, si a atins un maxim local al ultimilor doi ani, de 4,65%, pe fondul caderii Guvernului Citu, a incapatanarii PNL de a nu veni cu un nou nume de premier la viitoarele consultari de la Cotroceni si a deciziei Bancii Nationale a Romaniei (BNR) de majorare a dobanzii-cheie cu 0,...

  mai mult

05.10.2021

 • BVB Indicii dau un pas in spate

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Ultima emisiune Fidelis a fost inregistrata in sistemul BVB
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi relativ reduse in prima sesiune de tranzactionare a saptamanii, in ton cu dinamica din pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece titluri ale bursei noastre, a coborat cu 0,17%, la 12.611,18 puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fon...

  mai mult

04.10.2021

 • BVB Sedinta de stagnare pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii in usoara scadere, in conditiile unor scaderi in pietele europene. Indicele energetic BET-NG si BET-FI, indicele SIF-urilor si Fondului Proprietatea (FP), au fost singurele cosuri de actiuni care au incheiat sedinta de vineri cu un avans marginal.
  Indicele BET, al celor mai lich...

  mai mult

01.10.2021

 • BVB BET atinge un nou record istoric

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a urcat cu 0,23%, in sesiunea de tranzactionare de ieri, pana la 12.645,1 puncte, un nou record istoric.
  Cresterea a venit pe fondul unor rulaje ridicate, tranzactiilor cu actiunile multor emitenti inregistrand valori peste cele obisnuite. In total, valoarea schimburilor s-a ridicat la 113,31 milioane d...

  mai mult

29.09.2021

 • BVB Indicii au incheiat indecis sesiunea bursiera

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Tranzactii de 74,6 milioane de lei, sub cele din ziua precedenta
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat indecis sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-un context cu scaderi in pietele europene.
  Indicele compozit BETPlus a urcat cu 0,08%, la 1.868,67 puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, a coborat cu 0,22%, pana la 2.47...

  mai mult

28.09.2021

 • BVB BET atinge un nou maxim istoric

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Schimburi de pachete mari cu actiuni SIF Banat-Crisana
  Prima sedinta de tranzactionare a saptamanii a debutat in forta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), indicele BET, ce include cele mai lichide nouasprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, incheind ziua in crestere cu 0,56%, la 12.510,26 puncte, un nou maxim istoric.
  Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 108,72 milioane de lei, p...

  mai mult

27.09.2021

 • BVB Indicii fac un pas in fata

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Ultima emisiune a obligatiunilor Libra Bank a fost inregistrata in sistemul bursier * Schimb "deal" cu 12,6% din Sinteza Oradea, la un pret cu 14,29% sub referinta din piata "regular"

  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii in crestere, in contrast cu dinamica din pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lich...

  mai mult

24.09.2021

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici, pe fondul unei valori sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Titlurile Erste - pe prima treapta a topului lichiditatii
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au urcat in penultima sesiune de tranzactionare a saptamanii, intr-un climat favorabil activelor de risc in pietele internationale.
  Cu o zi in urma Rezerva Federala semnalase ca este posibil sa inceapa majorarea dobanzii de politica monetara in cursul anului viitor, mai repede decat previzi...

  mai mult

22.09.2021

 • BVB Indicii fac un pas in fata, pe fondul unui rulaj sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sesiunea de tranzactionare de ieri in crestere, in ton cu evolutiile din pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece actiuni de la bursa noastra, a urcat cu 1,11%, pana la 12.356,9 puncte, in timp ce indicele BET-FI, al SIF-urilor si Fondul Proprietatea (FP), s-a apreciat cu 0,55%, la 52.321,34 de puncte. Cresterile ...

  mai mult

Pagina

inchide