Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

10.05.2022

 • BVB O noua zi de scaderi la bursa noastra

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in debutul saptamanii, in ton cu declinul pietelor europene care au atins minimele ultimelor doua luni, intr-un climat neprielnic activelor riscante. Dinamica apare pe fondul unui mediu marcat de inflatie ridicata, cresteri de dobanzi si razboiul din Ucraina, care este departe de a se incheia.
  Indicele BET, al celor mai lichide 20 de actiu...

  mai mult

09.05.2022

 • BVB Scaderi semnificative pentru indici, in ton cu declinul pietelor europene

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi consistente in ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii, in ton cu declinul pietelor europene. Dinamica vine dupa ce, cu o sedinta in urma, Wall Street-ul avusese cea mai slaba zi din 2020 incoace, intr-un context marcat de cresterea dobanzii de politica monetara de catre Rezerva Federala cu 0,5%, inflatie ridicata si temeri privin...

  mai mult

06.05.2022

 • BVB Inchidere mixta pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut inchideri mixte in sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-un context mai degraba negativ in pietele europene, dupa ce Rezerva Federala a crescut rata dobanzii de politica monetara in Statele Unite cu 50 de puncte de baza.
  Indicele BET, ce grupeaza cele mai lichide 20 de actiuni ale bursei noastre, s-a apreciat cu 0,06%, la 12.453 de puncte, in vr...

  mai mult

05.05.2022

04.05.2022

03.05.2022

02.05.2022

 • BVB Final de saptamana "rosu" la bursa noastra

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat pe minus ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii, dupa ce cea mai mare parte a sedintei s-au aflat in teritoriul pozitiv.
  Indicele BET, al celor mai lichide 20 de actiuni ale pietei noastre, a coborat cu 0,37%, la 12.723 de puncte, in timp ce indicele BET-FI, al SIF-urilor si Fondul Proprietatea (FP), s-a depreciat cu 0,19%, pana la 50.2...

  mai mult

29.04.2022

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici, in ton cu evolutiile pietelor europene

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri, in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu dinamica pietelor europene. Indicele BET, al celor mai lichide 20 de actiuni ale BVB, a urcat cu 0,38%, la 12.769 de puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, s-a apreciat cu 0,24%, pana la 2.386 de puncte.
  Valoarea tranzactiilor a...

  mai mult

28.04.2022

 • BVB Tranzactii de numai 29 milioane de lei, cu mult sub cele obisnuite la bursa noastra

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 29 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului, de 118,5 milioane de lei, in conditiile in care prin piata "deals" nu a fost derulat niciun schimb.
  Indicii au avut in mare parte cresteri, in ton cu evolutiile din pietele europene. Indicele compozit BETPlus a urcat cu 0,27%, la 1.898 de puncte, in timp...

  mai mult

Pagina

inchide