Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

08.01.2021

 • BET atinge pragul de 10.000 de puncte

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat cresteri pe linie in sedinta de tranzactionare de ieri, in ton cu aprecierile din pietele internationale, in Statele Unite S&P 500 fiind la noi maxime istorice dupa doua ore de la debutul sesiunii bursiere, in ciuda situatiei de miercuri creata de partizanii lui Donald Trump.
  Peter Tchir de la Academy Securities este de parere ca evoluti...

  mai mult

07.01.2021

06.01.2021

 • BVB Tranzactii de 56,8 milioane lei pe segmentul titlurilor obligatare

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Tranzactiile cu titlurile de stat Fidelis s-au intensificat puternic in sedinta bursiera de ieri, cand rulajul inregistrat pe segmentul obligatiunilor s-a ridicat la 56,78 milioane lei, cu mult peste cel obisnuit pentru acest sector de piata.
  Cea mai mare parte provine din transferurile cu titlurile denominate in euro (simbol R2512AE), ce au cumulat tranzactii echivalente cu 54,95 milioane de le...

  mai mult

05.01.2021

 • BVB Debut pozitiv de an pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut in mare parte cresteri in prima sedinta de tranzactionare a anului, in ton cu evolutiile preponderent ascendente din pietele europene.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, s-a apreciat cu 0,39%, la 9.843,6 puncte, in timp ce BET-XT, ce ilustreaza parcursul celor mai lichide 25 de actiuni de l...

  mai mult

04.01.2021

 • RETROSPECTIVA 2020 BVB - asaltata de volatilitatea salbatica

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Demarat cu perspectiva trecerii pietei noastre de capital in liga celor emergente, anul trecut a consemnat pentru Bursa de Valori Bucuresti (BVB) unul dintre cele severe socuri din istoria sa cand, incepand cu cea de-a doua parte a lunii februarie, valul de vanzari in panica din pietele internationale de actiuni declansat de perspectivele sumbre ale economiilor lovite de epidemia de Covid-19 s-a e...

  mai mult

31.12.2020

30.12.2020

23.12.2020

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri in sesiunea de ieri, in ton cu evolutiile din pietele europene, intr-o miscare de revenire fata de scaderile din debutul saptamanii, aparute pe fondul restrictiilor impuse dupa descoperirea unei noi tuplini a coronavirusului.
  Indicele principal BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti, cu except...

  mai mult

22.12.2020

 • BVB Scaderi pentru indici, in ton cu valul de vanzari din pietele internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valul de vanzari ce a cuprins pietele intlrnationale de actiuni, aparut pe fondul ingrijorarilor investitorilor privind noua tulpina a coronavirusului, ce a provocat inchideri in mare parte din Regatul Unit al Marii Britanii, s-a extins si la Bucuresti, toti indicii bursei noastre incheind prima zi de tranzactionare a saptamanii in scadere.
  Indicele principal BET, al celor mai lichide saptesprez...

  mai mult

21.12.2020

 • BVB/ANALIZA SAPTAMANALA BET - la cel mai ridicat nivel de la socul Covid-19

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET, ce reflecta parcursul celor mai lichide actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu exceptia SIF-urilor, a incheiat sedinta de tranzactionare de vineri la 9.660,04 puncte, un nou maxim de la caderile din februarie-martie, declansate de socul provocat de extinderea rapida a pandemiei de Covid-19 pe intregul glob.
  Per ansamblu, in ultima saptamana bursiera completa din acest an...

  mai mult

Pagina

inchide