Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

17.03.2022

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici, in ton cu evolutia pietelor internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri pe linie in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu evolutiile din pietele internationale aparute pe fondul optimismului privind negocierile dintre Rusia si Ucraina, precum si in asteptarea deciziei de politica monetara a Rezervei Federale.
  Indicele compozit BETPlus s-a apreciat cu 0,76%, la 1.849 de puncte, in timp ce indicele extin...

  mai mult

16.03.2022

 • BVB Scaderi pentru indici, pe fondul unui rulaj redus

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-un context negativ in pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece titluri de la BVB, a coborat cu 0,11%, la 12.317 puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, s-a depreciat cu 0,24%, pana la 2.326 de puncte.
  Rulajul...

  mai mult

15.03.2022

 • Cresteri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut un start de saptamana pozitiv, in ton cu aprecierile din pietele europene, aparute in contextul unor noi negocieri intre Rusia si Ucraina.
  Indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece titluri de la BVB, a urcat cu 2,11%, la 12.330 de puncte, in timp ce indicele BET-NG, al companiilor energetice si de utilitati, s-a apreciat cu 1,72%, la 825 de ...

  mai mult

14.03.2022

 • BVB Indicii fac un pas in fata

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sesiunea de tranzactionare de vineri in crestere, in ton cu evolutia pietelor europene. Indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece titluri de la BVB, a urcat cu 1,29%, la 12.075 puncte, in timp ce indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii in actiuni, s-a apreciat cu 2,03%, pana la 2.273 de puncte.
  Rulajul s-a ...

  mai mult

11.03.2022

 • BVB Scaderi pentru majoritatea indicilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat penultima sesiune de tranzactionare a saptamanii preponderent in teritoriul negativ, in ton cu scaderile din pietele europene, aparute in primul rand pe fondul situatiei conflictului din Ucraina.
  Ministrul de externe ucrainean Dmitro Kuleba s-a intalnit ieri cu omologul sau rus Serghei Lavrov, fara ca intrevederea sa aduca progrese in ceea ce ...

  mai mult

09.03.2022

 • BVB Indicii schiteaza o miscare de revenire

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sesiunea de tranzactionare de ieri in teritoriul pozitiv, dupa scaderile masive din sesiunea precedenta. Indicele compozit BETPlus s-a apreciat cu 2,24%, la 1.672 de puncte, in timp ce indicele BET, al celor mai lichide nouasprezece actiuni ale pietei noastre, a urcat cu 2,22%, pana la 11.208 puncte.
  In Europa pietele au avut o volatilita...

  mai mult

07.03.2022

 • BVB Rosu aprins pentru indicii Bursei, la finalul saptamanii trecute

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat saptamana trecuta cu scaderi puternice, evolutie in ton cu dinamica din pietele europene. Pietele bursiere se afla in ultimele saptamani sub presiunea razboiului Rusiei cu Ucraina si a aversiunii la risc, iar indicele BET a incheiat sedinta de vineri cu o depreciere de 5,35%, respectiv 644,41 de puncte, inclusiv in conditiile proximitatii p...

  mai mult

04.03.2022

03.03.2022

Pagina

inchide