Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

12.08.2020

 • BVB Sesiune pozitiva pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere, in ton cu evolutia principalelor piete europene, care au cunoscut cresteri deloc de neglijat, indicele STOXX 600 afisand la ora 18:15 un avans de circa 1,5%.
  Peste Atlantic, indicii au deschis ziua bursiera in crestere, dupa ce presedintele Donald Trump a declarat ca vrea sa reduca impozitel...

  mai mult

11.08.2020

10.08.2020

 • BVB Rulaj de 30,9 milioane lei, sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Rulajul inregistrat in ultima sedinta de tranzactionarea a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 30,93 milioane de lei, peste cel din sedinta anterioara, de 18,3 milioane de lei, dar sub media zilnica a anului, de circa 47,57 milioane de lei.
  Indicii au avut scaderi moderate, BET, ce include cele mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-uril...

  mai mult

07.08.2020

 • Cele mai performante actiuni din BET in primele sapte luni din 2020: TeraPlast Bistrita (50%), Nuclearelectrica (28%) si Transelectrica (12,3%)

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  TeraPlast Bistrita (TRP), Nu­cle­ar­­electrica (SNN) si Trans­e­lec­trica (TEL) au fost cele mai performante actiuni din prima liga bursiera de la Bucuresti in primele sapte luni ale anului 2020, cu randamente, care tin cont si de dividende acolo unde este cazul, de 50%, 28% respectiv 12,3%, arata calculele realizate de brokerii de la Prime Transaction la solicitarea ZF.

  mai mult

 • BVB Sesiune preponderent pozitiva pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de ieri de tranzactionare in crestere, spre deosebire de parcursul principalelor piete europene care afisau scaderi, la finele sesiunii bursiere.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 0,32%, in timp ce indicele compozit BETPlus a avut un avans de 0,3%. ...

  mai mult

06.08.2020

05.08.2020

 • BVB Crestere pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere, intr-o zi cu evolutii neconcludente in pietele europene.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, a avut o crestere de 0,73%, in timp ce BET-XT, ce urmareste parcursul celor mai lichide 25 de titluri de la BVB, s-a apreciat cu 0,74%.
  Val...

  mai mult

04.08.2020

 • Rulaj de 12,8 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor inregistrate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 12,8 milioane lei, circa jumatate din rulajul ultimei zile bursiere de saptamana trecuta, si cu mult sub valoarea medie zilnica a anului, de 47,59 milioane lei.
  Indicii au marcat cresteri, opt din cele noua cosuri de actiuni ale pietei noastre de capital incheind sesiunea de tranzactionare cu aprecieri al...

  mai mult

03.08.2020

 • BVB Indicii isi continua corectia, pe rulaje in scadere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au scazut, in saptamana tocmai incheiata, intr-o miscare de continuare a corectiei trendului ascendent dezvoltat de cotatii dupa caderile masive din perioada februarie-martie a acestui an, cauzate de vanzarile declansate de raspandirea pandemiei de Covid-19 pe intregul glob.
  BET, indicele fanion al bursei noastre, ce ilustreaza parcursul celor mai lic...

  mai mult

31.07.2020

Pagina

inchide