Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

17.11.2020

 • BVB BET incepe saptamana cu o sedinta de stagnare

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a inceput saptamana in care aniverseaza 25 de ani de la reluarea tranzactionarii in tara noastra cu o sedinta de stagnare, pe fondul unei lichiditati de circa 10 milioane de euro, sub media anuala. Doar doi indici au urcat ieri, in ciuda anuntului companiei americane de biotehnologie Moderna privind eficienta de 94,5% a vaccinului sau anti-Covid. In...

  mai mult

13.11.2020

 • BVB Scaderi pe linie pentru indici, in ton cu deprecierile din pietele europene

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, in ton cu scaderile din pietele europene, intr-un context in care optimismul din jurul progreselor privind dezvoltarea unui vaccin impotriva Covid-19 incepe sa se estompeze, conform CNBC.
  Indicele BET, al celor mai tranzactionate saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a coborat c...

  mai mult

12.11.2020

11.11.2020

 • BVB Deprecieri pentru indici, pe fondul unui rulaj sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, spre deosebire de crestere din pietele europene, ce si-au continuat raliul impulsionat de progresele facute pentru gasirea unui vaccin eficace impotriva coronavirusului.
  Indicele BET, al celor mai tranzactionate saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, s-a depreciat cu 0,7%, la 9.065,88...

  mai mult

10.11.2020

 • BVB BET creste cu 3,65%, sub influenta euforiei din pietele internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Cresterile din pietele internationale de actiuni aparute pe fondul victoriei lui Joe Biden la alegerile din Statele Unite si a anuntului privind eficacitatea vaccinului dezvoltat de Pfizer si BioNTech s-au extins si al Bursa de Valori Bucuresti (BVB), toti indicii pietei noastre avand aprecieri semnificative, in sedinta de tranzactionare de ieri.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece d...

  mai mult

09.11.2020

 • BVB Scaderi pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sesiunea de tranzactionare de vineri in scadere, la capatul unei saptamani dominate de cresteri in ton cu evolutia din pietele internationale, intr-un context dominat de alegerile din Statele Unite.
  Indicele compozit BETPlus a coborat cu 0,4%, la 1.318,38 de puncte, in timp ce indicele BET-XT, ce reflecta evolutia celor mai lichide 25 de actiun...

  mai mult

06.11.2020

 • BVB O noua zi cu aprecieri solide pentru indicii de la bursa locala

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  O noua zi cu aprecieri solide pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a consumat ieri, referinta BET marcand un avans de 0,80%, similar cu cel din ziua anterioara, insa mai redus decat cresterile din bursele dezvoltate. Aceasta a fost a patra zi de cresteri consecutive atat pentru bursa locala cat si pentru pietele europene si americane, acestea din urma tranzactionandu-se in crestere (+...

  mai mult

04.11.2020

 • BVB Aprecieri pe linie pentru indicii locali si externi, in anticiparea rezultatelor din Statele Unite

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut cresteri pe linie in sedinta de tranzactionare de ieri, in linie cu evolutiile din bursele europene si cele americane, in conditiile in pietele asteptau primele rezultate ale alegerilor prezidentiale din Statele Unite. Dow Jones crestea la ora 18:30, ora Romaniei, cu 2,45%.
  In piata noastra avansul a fost general, pe mai toti emitentii, indicele pr...

  mai mult

03.11.2020

Pagina

inchide