Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

18.10.2019

 • BVB Lichiditate de 35 milioane de lei, sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toate cosurile de actiuni ale Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare in teritoriul pozitiv, intr-o zi in care valoarea tranzactiilor inregistrate in Piata Principala a bursei noastre s-a ridicat la 35,38 milioane de lei, sub valoarea medie inregistrata in acest an, de 40,59 milioa-ne de lei.
  Brokerii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societa...

  mai mult

17.10.2019

16.10.2019

 • BVB Aprecieri usoare la bursa intr-o noua zi cu lichiditatea la cota de avarie

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat evolutii pozitive in sedinta de ieri, singurul indice care a incheiat ziua in teritoriul negativ fiind BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investitii.
  Oscilatiile au fost insa din nou minore, de maximum o treime de procent, iar lichiditatea a continuat sa sufere, valoarea tranzactionata ieri fiind de doar 19,17 ...

  mai mult

15.10.2019

 • BVB Rulaj de 25 milioane de lei, sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate in prima sedinta de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a situat la numai 24,97 milioane de lei, sub media zilnica a anului de 40,77 milioane de lei, rulaj ce a fost ajutat si de doua tranzactii "deal" in suma de 6,45 milioane de lei, realizate cu actiunile Mecanica Rotes (METY), listate pe Segmentul AeRO administrat de BVB.
  Cele 11,72 milioane d...

  mai mult

14.10.2019

 • Criza politica? Riscul de tara este aproape de minim; actiunile pe bursa cresc

  WALL-STREET.RO - PIETE DE CAPITAL   

  ___
  La mai putin de o saptamana de la caderea Guvernului Viorica Dancia, riscul de tara al Romaniei este aproape de cel mai scazut nivel din acest an, in vreme ce actiunile companiilor tranzactionate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) isi continua tendinta...

  mai mult

 • BVB Cresteri usoare dupa caderea Guvernului, dar lichiditatea sufera

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  A doua saptamana calendaristica ce a urmat anuntului FTSE Russell privind promovarea pietei noastre de capital in categoria celor emergente secundare, incepand cu toamna anului viitor, a adus o crestere modesta pentru indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB), dupa scaderi in saptamana anterioara.
  S-a consemnat insa revenirea la apatia din prima jumatate a lunii septembrie si de la jumatatea verii...

  mai mult

11.10.2019

 • BVB Corectii usoare la bursa locala

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Piata locala s-a corelat cu pietele regionale in sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), evoluand in contrast cu pietele dezvoltate din Europa si de peste Ocean. Astfel, opt din cei noua indici ai BVB au inregistrat corectii usoare, de pana in jumatate de procent, intr-o zi in care Romgaz (SNG) a dat mare parte din rulajul zilei bursiere, care s-a ridicat la 77,37 milioane de lei, p...

  mai mult

10.10.2019

Pagina

inchide