Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

12.11.2019

 • BVB Rulaj de numai 23 milioane de lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de luni de la BVB a fost de 23 milioane de lei, cu mult sub sedinta anterioara, in care s-a inregistrat o lichiditate de 123 milioane de lei, dar si sub media zilnica a anului, de 40,16 milioane de lei.
  Analistii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: "Saptamana incepe cu evolutii mixte ale indicilor BVB. Variat...

  mai mult

11.11.2019

08.11.2019

 • BVB Fondul Proprietatea a asigurat 34% din rulaj

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   FP

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la BVB a fost de 37,7 milioane de lei, putin peste sedinta anterioara in care s-a inregistrat o lichiditate de 36,7 milioane de lei, in conditiile in care prin piata "deal" nu au fost consemnate tranzactii, dar sub media zilnica a anului de 40,16 milioane de lei.
  Analistii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al so...

  mai mult

07.11.2019

05.11.2019

 • BVB Cresteri pe linie pentru indicii BVB

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de ieri de la BVB a fost de 3,54 milioane de euro, pes-te sedinta anterioara in care s-a inregis-trat o lichiditate de doar 3,17 milioane de euro, dar sub media zilnica a anului de 8,44 milioane de euro.
  In raportul zilnic al societatii, brokerii de la Prime Transaction au notat: " Saptamana a inceput cu cresteri pentru toti indicii BVB. Var...

  mai mult

04.11.2019

 • DUPA PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Cresterea impresionanta a pietei nu a starnit entuziasmul investitorilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Primele zece luni ale anului curent au marcat o evolutie excelenta pentru majoritatea preturilor actiunilor de Bursa de Valori Bucuresti (BVB), indicele BET cunoscand o crestere de circa 29%, intr-un trend ascendent pe parcursul caruia nu numai ca a recuperat complet caderea de la finele anului 2018 cauzata de perspectivele OUG 114, dar a si urcat la noi maxime post-criza globala de acum mai bine ...

  mai mult

 • BVB Lichiditatea scade sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti (BVB) din ultima zi de tranzactionare a saptamanii tocmai incheiate a fost de numai 3,17 milioane de lei, atat sub cea din sedinta anterioara, de 11,6 milioane de euro, cat si sub media zilnica a anului de 8,44 milioane de euro, in conditiile in care, prin piata "deal" nu a fost inregistrat niciun transfer.
  Analistii de la Prime Transaction au notat, in ...

  mai mult

01.11.2019

 • BVB Lichiditate de 55 milioane lei, peste media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toate cosurile de actiuni ale Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au cunoscut deprecieri in sedinta de ieri, intr-o zi de tranzactionare in care valoarea schimburilor din Piata Principala a bursei noastre s-a ridicat la 55,24 milioane de lei, peste media zilnica a acestui an, de 40,1 milioane de lei.
  Brokerii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al companiei: "Scaderi importante pe...

  mai mult

31.10.2019

30.10.2019

 • BVB Rulaj de numai 17,8 milioane lei

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a urcat ieri cu 0,33%, pana la 9.713,66 puncte, un nou maxim post-criza anilor 2007-2008, intr-o sedinta in care rulajul a scazut pana 17,79 milioane de lei, mai putin de jumatate din lichiditatea medie zilnica a acestui an, de 40,16 milioane de lei.
  Brokerii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: "Toti indicii BVB a...

  mai mult

Pagina

inchide