Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

30.06.2020

 • BVB Lichiditate de numai 16 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au apreciat in sedinta de tranzactionare de ieri, evolutie in ton cu cea din pietele europene, care au avut in ansamblu un debut de saptamana pozitiv si a celor din Statele Unite, ce afisau cresteri, in prima parte a sedintei de tranzactioare.
  BET, cel celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor,...

  mai mult

29.06.2020

 • INCEPAND DE ASTAZI, Actionarii Avioane Craiova pot subscrie in cadrul majorarii de capital

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   AVIO

  ___
  Actionarii Avioane Craiova (AVIO) pot subscrie, incepand de astazi, in cadrul operatiunii de majorare de capital a companiei cu cel mult 7,817 milioane de lei, ceea ce presupune emiterea a maxim 3,126 milioane de titluri, la pretul de 2,5 lei/unitate, conform raportarii efectuate de emitent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), la finele saptamanii trecute.
  Operatiunea de piata, ce a fost aprobata ...

  mai mult

 • BVB Scaderi la BVB si in pietele internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi, in saptamana tocmai incheiata, intr-o miscare de continuare a corectiei trendului ascendent dezvoltat de cotatii dupa caderile din perioada februarie-martie a acestui an, cauzate de vanzarile masive declansate de raspandirea pandemiei de Covid-19 pe intregul glob.
  Indicele BET, ce include cele mai tranzactionate saptesprezece actiuni...

  mai mult

26.06.2020

 • BVB Rulaj de 24,1 milioane lei, sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au depreciat in sedinta de tranzactionare de ieri, in contrast cu avansurile din pietele europene si cele din Statele Unite, care cunosteau cresteri, in prima parte a sesiunii bursiere.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a coborat cu 0,98%, in timp ce BET-XT, ce reflecta evolutia celor mai tranzactiona...

  mai mult

24.06.2020

22.06.2020

19.06.2020

17.06.2020

 • BVB Cresteri solide pentru indici, in ton cu cele din pietele internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de ieri de tranzactionare puternic in crestere, pe fondul unei valori tranzactionate de 38,65 milioane de lei, sub cea din sedinta anterioara. Pe segmentul principal rulajul a fost de 29,45 milioane de lei, in timp ce pe structurate s-a tranzactionat 8,83 milioane de lei.
  Evolutia a fost in ton cu cresterile din bursele internatio...

  mai mult

16.06.2020

 • BVB Corectia Nuclearelectrica si scaderile din pietele externe scufunda puternic BET in zona rosie

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii au inchis puternic in teritoriul negativ sedinta de tranzactionare de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), BET marcand o scadere de 2,28% ca urmare a reaparitiei in pietele internationale a aversiunii la risc si a corectiei ex-dividend de peste 11% a titlurilor Nuclearelectrica (SNN). Totodata, rulajul consemnat ieri s-a situat la 49,94 milioane de lei, usor peste media zilnica din ...

  mai mult

Pagina

inchide