Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

04.09.2020

 • BVB BET - la maximul de dupa caderea din februarie-martie

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat cresteri in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi in care BET, cosul de actiuni fanion al pietei noastre, a urcat la 9.055,33 puncte, maximul atins dupa caderea din februarie-martie, cauzata de valul de vanzari dat de perspectivele percepute de investitori privind economia, odata cu extinderea pandemiei de Covid-19...

  mai mult

02.09.2020

 • BVB Tranzactii de 78 milioane lei, peste media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut oscilatii relativ reduse in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi fara directie clara in pietele europene.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, s-a apreciat cu 0,14%, la 9.009,43 puncte, in timp ce BET-XT, ce urmareste traseul celor mai tranzactionate actiuni ale bursei noastre a avut o crestere ...

  mai mult

01.09.2020

 • BVB / PRIME TRANSACTION: "BET se apropie de pragul de 9.000 de puncte"

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea totala a tranzactiilor din prima sedinta a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 46,05 milioane de lei, peste media zilnica a acestui an, de circa 41,78 milioane de lei, intre titlurile cu un aport semnificativ la rulajul inregistrat fiind Banca Transilvania (TLV, +2,70), Fondul Proprietatea (FP, -0,40) si Romgaz (SNG, +1,90).
  In contrast cu scaderile din pietele eu...

  mai mult

28.08.2020

 • BVB Tranzactii de 61,3 milioane lei, peste media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea totala a tranzactiilor din penultima sedinta a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 61,26 milioane de lei, peste media zilnica a acestui an, de circa 59,49 milioane de lei, intre titlurile cu un aport semnificativ la rulajul inregistrat fiind Transgaz (TGN), Banca Transilvania (TLV) si Romgaz (SNG).
  In contrast cu scaderile din pietele europene, indicii de la BVB a...

  mai mult

26.08.2020

 • BVB Circa jumatate din rulaj - asigurat de tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor derulate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 43,04 milioane de lei, circa jumatate din rulaj fiind dat de transferurile cu actiunile Banca Transilvania (TLV), cea mai bine cea mai bine clasata companie a pietei noastre de capital din indicele MSCI Frontier Markets.
  In piata "regular", titlurile institutiei de credit au avut o lichiditate de 19,68 milioane...

  mai mult

25.08.2020

24.08.2020

 • BVB Cresteri reduse pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat ultima sedinta de tranzactionare cu aprecieri relativ reduse, intr-o zi cu scaderi in principalele pietei europene.
  Indicele compozit BETPlus a crescut cu 0,27%, in vreme ce BET-XT, ce reflecta evolutia celor mai tranzactionate 25 de titluri de la bursa noastra, a urcat cu 0,14%.
  Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 38,8...

  mai mult

21.08.2020

Pagina

inchide