Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

11.12.2020

 • Finante personale. Castigatorii si pierzatorii dupa 11 luni din 2020 la Bursa. Din randul celor 17 actiuni din indicele BET, 7 au fost pe plus

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  TeraPlast Bistrita (simbol bursier TRP), MedLife (M) si Transelectrica (TEL) au fost cele mai performante actiuni din prima liga bursiera de la Bucuresti in primele 11 luni din 2020, cu randamente de 95%, 44%, respectiv 30,5%, potri­vit calculelor societatii de brokeraj Prime Transaction trans­mise la solicitarea ZF.

  mai mult

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din penultima sedinta a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 43,4 milioane de lei, sub media zilnica inregistrata de la inceputul anului, de circa 75,12 milioane de lei.
  Indicii au marcat cresteri pe linie, intr-o zi fara o evolutie unitara in pietele europene. Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-ur...

  mai mult

09.12.2020

 • BVB Rulaj de numai 22,4 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 22,44 milioane de lei, doar o treime din rulajul mediu zilnic al acestui an, de circa 75,4 milioane de lei, in conditiile in care prin piata "deal" nu s-a derulat nicio tranzactie.
  Indicii au avut scaderi pe linie, in contrast cu aprecierile relativ reduse din pietele europene. BET, al celor ma...

  mai mult

07.12.2020

04.12.2020

 • BVB Rulaj de 88 milioane lei, peste media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 88,05 milioane de lei, peste media zilinica a acestui an, de 75,84 milioane de lei, actiunile Banca Transilvania (TLV) si BRD-Groupe Societe Generale (BRD) inregistrand cele mai mari rulaje.
  Indicele BETPlus s-a apreciat cu 1,17%, la 1.416,91 puncte, in timp ce indicele extins BET-XT a urcat cu ...

  mai mult

27.11.2020

 • BVB Aprecieri reduse pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii cu aprecieri reduse, intr-o zi fara o directie clara in pietele europene, in timp ce in Statele Unite bursa a fost inchisa, cu ocazia Zilei Recunostintei.
  Indicele BET, al celor mai lichide 25 de actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, s-a apreciat cu 0,09%, la 9.252,68 de puncte, in timp ce i...

  mai mult

25.11.2020

 • BVB Rulaj de 100 milioane lei, cu 50% peste media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la aproape 100 milione de lei (99,96 milioane lei), cu 55% peste media zilnica a acestui an, de 64,33 milioane de lei.
  Este o evolutie care apare in conditiile in care, incepand cu data de 1 decembrie, MSCI va trece Kuweitul in liga pietelor emergente, ceea ce va duce la cresterea ponderii companiilor de la ...

  mai mult

24.11.2020

 • BVB Debut pozitv de saptamana pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut un debut de saptamana pozitiv, intr-o zi in care cotatiile actiunilor din Europa au fost influentate, in prima parte a sedintei de tranzactionare, de anuntul privind eficacitatea de 70% impotriva Covid-19 a vaccinului dezvoltat de AstraZeneca.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a urcat...

  mai mult

23.11.2020

 • BVB Cresteri pentru indici, pe fondul unui rulaj sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat saptamana in crestere, in ton cu evolutiile din pietelor europene.
  Indicele compozit BETPlus s-a apreciat cu 0,87%, la 1.356,02 de puncte, in timp ce indicele extins BET-XT, ce include cele mai lichide 25 de titluri de la bursa noastra, a avut o apreciere de 0,84%, pana la 805,45 de puncte.
  Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 53,1 milioane...

  mai mult

Pagina

inchide