Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

18.12.2020

17.12.2020

16.12.2020

 • BVB Rulajul se mentine sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 38,54 milioane de lei, atat sub cea din sesiunea precedenta, de 39,7 milioane de lei, cat si sub media zilnica a acestui an, de aproximativ 74,7 milioane de lei.
  Indicii au avut oscilatii relativ reduse, BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, marcand un avans ...

  mai mult

15.12.2020

 • BVB Debut pozitiv de saptamana pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au marcat cresteri in prima zi de tranzactionare a saptamanii, in ton cu evolutiile din pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un avans de 0,54%, la 9.573,01 puncte, in timp ce indicele extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de actiuni ale bursei noastre, s-a apreciat cu 0,56%, ...

  mai mult

14.12.2020

 • BVB Deprecieri pentru indici, pe fondul unui rulaj redus

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat scaderi in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii trecute, in ton cu deprecierile din pietele europene, aparute intr-un context marcat de scenariul tot mai probabil al unui Brexit fara acord si de stagnarea progreselor privind o noua runda de stimulare fiscala in Statele Unite.
  Indicele compozit BETPlus a coborat cu 0,27%, la 1.422,5...

  mai mult

11.12.2020

 • Finante personale. Castigatorii si pierzatorii dupa 11 luni din 2020 la Bursa. Din randul celor 17 actiuni din indicele BET, 7 au fost pe plus

  ZF RO - FONDURI MUTUALE   

  ___
  TeraPlast Bistrita (simbol bursier TRP), MedLife (M) si Transelectrica (TEL) au fost cele mai performante actiuni din prima liga bursiera de la Bucuresti in primele 11 luni din 2020, cu randamente de 95%, 44%, respectiv 30,5%, potri­vit calculelor societatii de brokeraj Prime Transaction trans­mise la solicitarea ZF.

  mai mult

 • BVB Cresteri pe linie pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din penultima sedinta a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 43,4 milioane de lei, sub media zilnica inregistrata de la inceputul anului, de circa 75,12 milioane de lei.
  Indicii au marcat cresteri pe linie, intr-o zi fara o evolutie unitara in pietele europene. Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-ur...

  mai mult

09.12.2020

 • BVB Rulaj de numai 22,4 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 22,44 milioane de lei, doar o treime din rulajul mediu zilnic al acestui an, de circa 75,4 milioane de lei, in conditiile in care prin piata "deal" nu s-a derulat nicio tranzactie.
  Indicii au avut scaderi pe linie, in contrast cu aprecierile relativ reduse din pietele europene. BET, al celor ma...

  mai mult

07.12.2020

Pagina

inchide