Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

30.09.2020

 • BVB Lichiditatea se retrage intr-o zi, cu scaderi usoare pentru majoritatea indicilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inchis oficial in teritoriul negativ sedinta de ieri, doar indicele energetic BET-NG marcand un plus de 0,71%. Scaderea pentru referinta BET a fost totusi marginala, de 0,03%, indicele principal ramanand in preajma pragului psihologic de la 9.000 de puncte la finalul unei zile in care lichiditatea s-a retras dupa zile cu rulaje mai rid...

  mai mult

29.09.2020

25.09.2020

 • BVB Sesiune negativa pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi, in penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, intr-o zi cu deprecieri din pietele europene.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un declin de 0,87%, in timp ce BET-XT, ce capteaza parcursul celor mai tranzactionate 25 de titluri de la bursa noastra, a coborat cu 0,83%.
  Far...

  mai mult

23.09.2020

 • BVB Sesiune de revenire la bursa, dupa caderile de luni

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au cunoscut cresteri, in sesiunea de tranzactionare de ieri, intr-o miscare de revenire tehnica in ton cu cea din pietele europene, dupa caderile din prima zi a saptamanii.
  Indicele compozit BETPlus s-a apreciat cu 1,45%, la 1.351,14 puncte, in timp ce indicele extins BET-XT a urcat cu 1,27%, pana la 813,19 puncte.
  Valoarea tranzactiilor a fost de 1...

  mai mult

21.09.2020

 • BVB Tranzactii de 571 milioane lei, de peste opt ori mai mult decat media zilnica

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Ultima zi a pietei noastre de capital in categoria celor de frontiera conform FTSE Russell a fost marcata de o valoare a tranzactiilor de 571,49 milioane de lei, de peste opt ori mai mare decat media zilnica a acestui an, de circa 66,77 milioane de lei, aproape jumatate din rulaj (48,8%) fiind asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania (TLV).
  Valoarea transferurilor cu titlurile ins...

  mai mult

18.09.2020

 • BVB Rulajul - marcat de inregistrarea vanzarii de actiuni Petrom, de catre Fondul Proprietatea

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost marcata de inregistrarea in sistemul bursier de tranzactiei prin care Fondul Proprietatea (FP) a vandut, printr-o oferta de plasament privat accelerat, 1,7 miliarde de actiuni OMV Petrom (SNP), echivalentul a 3% din grupul petrolier.
  Operatiunea a fost realizata la 0,33 lei/titlu, ceea ce a ridicat valoa...

  mai mult

16.09.2020

 • BVB Bursa locala continua raliul prilejuit de apropierea trecerii la statutul de piata emergenta

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Bursa locala a continuat ieri raliul prilejuit de apropierea zilei de 21 septembrie, data trecerii efective la statutul de piata emergenta secundara. Toti indicii au incheiat cea de-a doua sedinta a saptamanii in teritoriul pozitiv, indicele reprezentantiv BET marcand a patra zi la rand pe plus. Actiunile Bancii Transilvania (TLV) au cumulat cele mai mari transferuri ieri, insa cotatia a facut o p...

  mai mult

15.09.2020

 • BVB Debut pozitiv de saptamana la BVB

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut un start de sapamana pozitiv, opt din cele noua cosuri de actiuni ale pietei noastre incheind ziua bursiera in crestere, intr-o zi preponderent negativa pentru pietele europene.
  BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un avans de 0,71%, la 9.368,12 puncte, in timp ce indicele extins BET-XT, ce grupe...

  mai mult

14.09.2020

 • BVB BET - la un nou maxim de la declansarea pandemiei de Covid-19

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au marcat cresteri in ultima sedinta de tranzactionare a saptama­nii, intr-o zi cu inchideri mixte in pietele europene-.
  Indicele fanion BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, s-a apreciat cu 1,56%, la 9.301,73 puncte, un nou maxim de la declansarea pandemiei de Covid-19, in timp ce indicele extins BET-XT, c...

  mai mult

09.09.2020

 • BVB Aproape jumatate din rulaj - dat de tranzactiile cu actiunile Banca Transilvania

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, spre deosebire de scaderile din pietele europene si cele din Statele Unite, care in primele ore de tranzactionare isi continuau declinul inceput saptamana trecuta.
  Indicele compozit BETPlus a avut o crestere de 0,56%, in timp ce indicele BET-XT, ce reflecta evolutia celor mai li...

  mai mult

Pagina

inchide