Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

21.09.2021

 • Declinul pietelor internationale pune presiune pe indicii bursei noastre

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Scaderile pronuntate din pietele internationale de actiuni au influentat Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in prima zi de tranzactionare a saptamanii, indicele BET, ce include cele mai lichide nouasprezece actiuni de la BVB, avand un declin de 0,77%, pana la 12.220,99 de puncte.
  In Europa si in prima parte a sesiunii de tranzactionare din Statele Unite, pietele s-au aflat sub presiunea unui complex...

  mai mult

20.09.2021

 • BVB Noile companii din indicii de piete emergente ai FTSE, vedetele sesiunii bursiere

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  OMV Petrom (SNP) si TeraPlast (TRP), cele doua companii de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) care de astazi fac parte din indicii de piete emergente ai FTSE Russell, conform deciziei agentiei britanice din urma cu o luna, au fost vedetele sesiunii de tranzactionare de la finele saptamanii trecute.
  Actiunile OMV Petrom, ce au urcat cu 0,96%, la 0,4745 lei, au cumulat un rulaj de 144,91 milioane d...

  mai mult

17.09.2021

 • BVB Tranzactii de 50 milioane de lei, sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Declin pentru majoritatea indicilor

  Majoritatea indicilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sesiunea de tranzactionare de ieri, in contrast cu evolutiile din pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, a coborat cu 0,19%, la 12.265,25 de puncte, in timp ce indicele BET-FI, al SIF-urilor si Fondul Proprietatea (FP), a av...

  mai mult

15.09.2021

 • BVB Tranzactii de 44 milioane lei, sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Aprecieri pentru majoritatea indicilor, in contrast cu scaderile din pietele europene
  Valoarea tranzactiilor derulate in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), s-a ridicat la 43,9 milioane de lei, sub media zilnica a acestui an, de 72,67 milioane de lei, circa 11 milioane de lei provenind din schimburile cu certificate.
  Indicii au avut preponderent cresteri, intr-o zi cu retrager...

  mai mult

14.09.2021

 • BVB Declin pentru indici, in contrast cu evolutiile din pietele europene

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au depreciat in prima sesiune de tranzactionare a saptamanii, in contrast cu evolutiile din pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, a coborat cu 0,6%, la 12.327,58 de puncte, in timp ce indicele BET-FI, al SIF-urilor si Fondului Proprietatea (FP), a scazut cu 0,47%, pana la 52.679,23 de puncte.
  Rulajul...

  mai mult

13.09.2021

 • BVB Scaderi pentru majoritatea indicilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  * Tranzactii de numai 38 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului
  Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au scazut in ultima sesiune de tranzactionare a saptamanii, in ton cu inchiderile din pietele europene.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, a coborat cu 0,22%, la 12.402,43 de puncte, in timp ce indicele compozit BE...

  mai mult

10.09.2021

 • BVB Tranzactii de 53,4 milioane lei, sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 53,4 milioane de lei, sub media zilnica a acestui an, de 73,2 milioane de lei, in conditiile in care, prin piata "deal" nu a avut loc niciun transfer.
  Indicii au avut cresteri pe linie, intr-o zi fara directie clara in pietele europene. Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB,...

  mai mult

09.09.2021

08.09.2021

Pagina

inchide