Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

09.03.2021

 • BVB Cresteri pe linie pentru inidici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) incheiat sesiunea de tranzactionare de ieri in crestere, intr-o zi cu aprecieri in pietele europene, pe fondul progresului inregistrat in Statele Unite privind un nou pachet de sustinere a economiei, de 1,9 triliarde de dolari.
  Indicele BET, ce include cele mai tranzactionate saptesprezece de actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un avans ...

  mai mult

05.03.2021

 • BVB Cresteri pentru indici, pe fondul unui volum scazut

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au crescut in sedinta de tranzactionare de ieri, pe fondul unei lichiditati de numai 30 de milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului de 58,84 milioane de lei.
  Indicele BET, ce include cele mai tranzactionate saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 0,88%, la 10.340,8 puncte, in timp ce indicele compozit BETPlus avu...

  mai mult

04.03.2021

03.03.2021

02.03.2021

01.03.2021

 • BVB O noua sesiune de scadere pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii in scadere, in ton cu deprecierile din pietele europene, intr-un context marcat de cresterea randamentelor titlurilor de stat din SUA, cele cu scadenta de zece ani atingand, joi, maximului ultimelor douasprezece luni.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu ...

  mai mult

26.02.2021

 • BVB Zi de revenire pentru BET, dupa corectia din ultimele sesiuni

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat ziua de ieri in teritoriul pozitiv intr-o sesiune de revenire pentru cotatii, singurul indice pe minus usor fiind BET-FI, indicele SIF-urilor si Fondului Proprietatea (FP). Indicele BET a inregistrat un avans de 0,89%, la 10.279,82 de puncte, in timp ce bursele europene si cele americane (in deschidere) au evoluat ieri mai deg...

  mai mult

24.02.2021

 • BVB O noua zi de scaderi pentru indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi cu deprecieri usoare si in majoritatea pietelor internationale, in special cele din regiunea noastra.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un declin de 0,28%, la 10.231,45 puncte, in timp ce indicele compozit BETP...

  mai mult

Pagina

inchide