Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

13.07.2020

 • BVB Tranzactii "deal" cu 1,84% din SIF Banat-Crisana

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din ultima sedinta a saptamanii trecute de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 46,426 milioane de lei, circa 45% din rulaj fiind asigurat de trei tranzactii de tip "deal" cu actiuni SIF Banat-Crisana (SIF1), in suma de 21 milioane de lei.
  Schimburile au fost facute la pretul unitar de 2,2 lei, cu 0,9% sub referinta din piata "regular", cele 9,547 milioane de a...

  mai mult

10.07.2020

 • BVB Rulaj de 15,5 milioane lei, cu mult sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor din sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost de numai 15,5 milioane de lei, cu mult sub media zilnica a anului, de circa 49,36 milioane de lei, in ton cu perioada cu rulaje reduse pe care o traverseaza bursa noastra.
  Indicele BET, al celor mai lichide saptesprezece actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a avut un avans de 0,16%, in timp ce indicele BE...

  mai mult

08.07.2020

 • BVB Aproape jumatate din rulaj - dat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate in Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) in sedinta de ieri s-a ridicat la 27,09 milioane de lei, aproape jumatate (47%) din rulaj fiind dat de transferurile cu actiunile Banca Transilvania (TLV).
  Indicii au marcat deprecieri pe linie, in ton cu cele din pietele europene, BET Plus, al celor mai lichide 39 de titluri de la BVB, cu exceptia SIF-urilor,...

  mai mult

06.07.2020

03.07.2020

 • BVB Lichiditate de 21,8 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Bursa de Valori Bucuresti a avut o noua sesiune cu rulaje modeste, in sedinta de ieri valoarea tranzactiilor ridicandu-se la 21,81 milioane de lei, atat sub cea din ziua precedenta, de 22,78 milioane de lei cat si sub media zilnica a anului, de circa 50,57 milioane de lei.
  Indicele BET, al celor mai tranzactionate actiuni de la BVB, cu exceptia SIF-urilor, a scazut cu 0,31%, in contextul corecti...

  mai mult

01.07.2020

 • BVB Rulajul ramane sub media anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Valoarea tranzactiilor realizate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la 24,8 milioane de lei, peste cea din sedinta anterioara, de 16,2 milioane de lei, dar sub media zilnica a anului, de 51,04 milioane de lei, marcand o noua sesiune cu rulaj scazut.
  Indicele BET, cel celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor, a avut o crestere de 0,39%, ...

  mai mult

30.06.2020

 • BVB Lichiditate de numai 16 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au apreciat in sedinta de tranzactionare de ieri, evolutie in ton cu cea din pietele europene, care au avut in ansamblu un debut de saptamana pozitiv si a celor din Statele Unite, ce afisau cresteri, in prima parte a sedintei de tranzactioare.
  BET, cel celor mai lichide saptesprezece actiuni de la bursa noastra, cu exceptia SIF-urilor,...

  mai mult

29.06.2020

 • INCEPAND DE ASTAZI, Actionarii Avioane Craiova pot subscrie in cadrul majorarii de capital

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   AVIO

  ___
  Actionarii Avioane Craiova (AVIO) pot subscrie, incepand de astazi, in cadrul operatiunii de majorare de capital a companiei cu cel mult 7,817 milioane de lei, ceea ce presupune emiterea a maxim 3,126 milioane de titluri, la pretul de 2,5 lei/unitate, conform raportarii efectuate de emitent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), la finele saptamanii trecute.
  Operatiunea de piata, ce a fost aprobata ...

  mai mult

 • BVB Scaderi la BVB si in pietele internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut scaderi, in saptamana tocmai incheiata, intr-o miscare de continuare a corectiei trendului ascendent dezvoltat de cotatii dupa caderile din perioada februarie-martie a acestui an, cauzate de vanzarile masive declansate de raspandirea pandemiei de Covid-19 pe intregul glob.
  Indicele BET, ce include cele mai tranzactionate saptesprezece actiuni...

  mai mult

Pagina

inchide