Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

17.04.2020

 • BVB Scaderi pentru opt din cei noua indici

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au marcat scaderi in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, BET, reperul pietei noastre de capital incheind ziua in depreciere cu 0,36%, la 7.935,06 puncte.
  Evolutia a fost relativ pozitiva la inceputul zilei si mijlocul zilei, in ton cu cea din pietele europene, insa la deschiderea pietelor din Statele Unite tendinta s-a schimba...

  mai mult

16.04.2020

15.04.2020

14.04.2020

13.04.2020

 • BVB BVB - prinsa in curentul ascendent al pietelor internationale

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost luata de curentul pozitiv manifestat in pietele internationale in saptamana tocmai incheiata, care au cunoscut reveniri spectaculoase, inainte de Pastele Catolic.
  Indicele BET, al celor mai tranzactionate saptesprezece actiuni de la BVB cu exceptia SIF-urilor, a urcat cu 10,95%, la 8.349,93 de puncte, in timp ce indicele extins BET-XT, ce reflecta evolutia...

  mai mult

10.04.2020

 • BVB Cresteri pe linie pentru indicii bursei noastre

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au marcat cresteri in sedinta de tranzactionare de ieri, BET, reperul pietei noastre de capital incheind ziua in apreciere cu 1,62%, la 8.129,5 puncte.
  Este o evolutie in ton cu cea din pietele europene si din Statele Unite, care au deschis ziua bursiera la cel mai ridicat nivel al lunii, dupa ce Rezerva Federala a anuntat noi masuri de stimulare eco...

  mai mult

08.04.2020

Pagina

inchide