Rapoarte de analiza / informative

Informatii piata

Raport de analiza rezultate T4 2023

Rezultatele din materialul curent (in care am inclus pentru prima data si emitenti de pe piata AeRO) au fost impartite, fara sa putem identifica o tendinta la nivelul pietei, dar in majoritatea cazurilor au fost previzibile.


Cel mai bun rezultat a fost si de data aceasta cel al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), ajutata din nou de efectele listarii Hidroelectrica, alte rezultate bune fiind cele de la OMV Petrom (SNP), BRD Groupe Societe Generale (BRD) si Bittnet Systems (BNET).


Probabil cele mai slabe rezultate din materialul actual sunt cele ale Teraplast (TRP), care a reusit sa evite la limita pierderea anuala, fara sa confirme punctul de inflexiune pe care il anticipam in urma cu trei luni. 2B Intelligent Soft (Bento) si 2Performant Network (2P) au avut scaderi de profit in T4, insa in ambele cazuri si-au atins estimarile din Bugetul de Venituri si Cheltuieli anual.


Agroland Business System (AG) a avut rezultate foarte apropiate de cele din perioada similara a anului anterior, intr-un trimestru care oricum nu este cel mai important pentru companie, asa ca nu le putem incadra in categoria rezultatelor bune sau proaste.Material rezultate financiare T4 2023 - partea 1.pdf
inchide