Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

13.02.2008

 • BVB pe rosu. Bursele europene pe verde

  Wall-Street.ro   

  ___
  '... desi bursele europene erau pe verde, iar pe final de sedinta piata a inceput sa iti revina', a declarat, potrivit NewsIn, Gabriel Necula, analist la Prime Transaction.

  mai mult

 • Când și unde investim la bursă?

  Curierul National   

  ___
  '.... iar cea tehnică ne ajută să vedem momentul cel mai bun. Ideal ar fi folosirea combinată a acestor elemente', crede Paul Brendea, analist la Prime Transaction.

  mai mult

12.02.2008

08.02.2008

06.02.2008

 • Bursa se învârtește pe teren minat

  Curierul National   

  ___
  '.... Ne aflăm în continuare într-o stare emoțională de incertitudine și nesiguranță. Ar fi ideal ca Bursa să înceapă să se consolideze' - Paul Brendea, Prime Transaction.

  mai mult

 • BET-ul a pierdut ieri peste 3%

  Wall-Street.ro   

  ___
  '... intervenit vanzatorii straini, care a incheiat tranzactii nu foarte importante, dar suficiente pentru a provoca scaderile pietei', a declarat, potrivit NewsIn, Gabriel Necula, analist Prime Transaction.

  mai mult

 • Sentimentul negativ persistă

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  'Sentimentul negativ persistă', este de părere Paul Brendea, de la SSIF 'Prime Transaction'

  mai mult

 • Transgaz, performanțe sub așteptările brokerilor

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Paul Brendea, de la SSIF 'Prime Transaction', consideră că, dată fiind evoluția pieței, investitorii se așteptau la rezultate mai bune...

  mai mult

05.02.2008

Pagina

inchide