Prime in presa

Cine suntem

Ne-am fixat ca obiectiv principal deschiderea fata de participantii la piata. In acest sens, relatia Prime Transaction cu mass-media s-a axat pe viziunea noastra de a aloca resurse pentru popularizare si explicarea fenomenului bursier.
Ca urmare, reprezentantii societatii furnizeaza deseori opinii principalelor canale media ce trateaza aspecte economice, iar materialele realizate de Departamentul Analiza sunt preluate in numeroase articole de presa:

23.02.2017

 • BVB Indicele BET, la maximul ultimilor noua ani

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de miercuri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 78,76 milioane de lei (17,41 milioane euro), mai mare decat marti (11,35 milioane euro).
  Indicele BET , al celor mai lichide zece companii listate, a trecut ieri de pragul de 8.000 de puncte, ceea ce inseamna o crestere...

  mai mult

22.02.2017

 • BVB Indicele BET, cel mai mare nivel de dupa criza

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 51,26 milioane de lei (11,35 milioane euro), mai mare decat luni (27,75 milioane lei).
  Indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate, a inregistrat, ieri, o crestere de 1,49%, la 7.912,64 puncte, dupa ce, pe par...

  mai mult

21.02.2017

 • Prime Transaction: În pofida rezultatelor sub aşteptări, Conpet poate oferi randamente mari

  ZF.RO - FONDURI MUTUALE   COTE

  ___
  Analiştii de la compania de brokeraj Prime Transaction scriu într-un raport că în pofida rezultatelor sub aşteptări în 2016, Conpet Ploieşti (COTE), trans­portatorul naţional de ţiţei, rămâne cu unul dintre cele mai mari ran­damente potenţiale ale dividendului, de peste 8% şi există chiar po­sibilitatea de a distribui dividende suplimentare din profitul anilor precedenţi.

  mai mult

 • BVB Indicii, in urcare, pe fondul unui rulaj de aproximativ 6 milioane euro

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de luni in apreciere, in contextul in care a fost inregis-trat un volum de tranzactionare de 27,75 milioane de lei (6,13 milioane euro), mai mic decat vineri (51,58 milioane lei).
  Brokerii de la "Prime Transaction" arata, in raportul zilnic realizat de companie: "Saptamana a inceput cu cresteri pentru majori...

  mai mult

20.02.2017

 • BVB Indicii si-au continuat cresterea, pe un rulaj de 11,5 milioane euro

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 51,58 milioane de lei (11,42 milioane euro), mai mic decat joi (21,9 milioane lei).
  Brokerii de la "Prime Transaction" arata, in raportul zilnic realizat de companie: "Piata a inchis saptamana cu o noua sedinta de c...

  mai mult

15.02.2017

 • BVB Indicii si-au continuat scaderea, pe un rulaj de 7,3 milioane euro

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 33 milioane de lei (7,3 milioane euro), similar celui din sedinta de luni.
  In raportul zilnic, brokerii firmei Prime Transaction arata: "Indicii au scazut si in sedinta de astazi (ieri, n.r.), indicele de referinta BET terminan...

  mai mult

14.02.2017

 • BVB Indicii si lichiditatea, in scadere, in prima sedinta a saptamanii

  BURSA.RO - TITLURILE ZILEI   

  ___
  Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 32,85 milioane de lei (7,3 milioane euro), mai mic decat vineri (12,08 milioane euro).
  Brokerii de la Prime Transaction arata: "Indicii au deschis saptamana cu scaderi mici, intre 0,07% in cazul BET-BK si 0,66% BET-N...

  mai mult

08.02.2017

07.02.2017

Pagina

inchide